Πολιτική είναι η τέχνη να μοιράζεις την πίτα με τέτοιο τρόπο, ώστε ο καθένας να πιστεύει ότι πήρε το καλύτερο κομμάτι - Couve De Murville

«Δεν θα αφήσουμε τον Ανουάρ στην Ελλάδα»

«Ξέκοψε» κάθε πιθανότητα επέκτασης του δανεισμού του Ανουάρ Τουχαμί στον Παναθηναϊκό (και) την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2020/21), ο τεχνικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ, Μιγκέλ ‘Ανχελ Γκόμες.

Σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα «AS» ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της Βαγιαδολίδ, μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ισπανία με την πανδημία του κορονοϊού, τα πλάνα της ισπανικής ομάδας, αλλά και τους 8 ποδοσφαιριστές που έχει παραχωρήσει ο σύλλογός του ως δανεικούς στο εξωτερικό.

Ανάμεσά τους είναι και ο 25χρονος Ανουάρ, ο οποίος έχει παραχωρηθεί στον Παναθηναϊκό με δανεισμό έως τις 30 Ιουλίου και οψιόν αγοράς που έχει οριοθετηθεί εξαρχής στα 4 εκατ. Euro. Οι «πράσινοι» λόγω περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ενεργοποιήσουν τη συγκεκριμένη οψιόν (που για άλλες ομάδες. πλην του Παναθηναϊκού ανεβαίνει στα 20 εκατ. Euro), όμως από την πλευρά της και η Βαγιαδολίδ (τουλάχιστον με βάση τα όσα δήλωσε ο Γκόμες) δεν σκοπεύει να συναινέσει σε προοπτική επέκτασης του δανεισμού του Ισπανομαροκινού στο «τριφύλλι» για άλλον ένα χρόνο. 

«Στον Παναθηναϊκό είναι ενθουσιασμένοι με τις αποδόσεις του και με το τι είναι ικανός να κάνει και για αυτό ζητάνε άλλωστε να ανανεωθεί ο δανεισμός του και του χρόνου, κάτι που όμως δεν νομίζω να γίνει. Δεν σκεφτόμαστε να τον αφήσουμε εκεί για άλλον ένα χρόνο».

Στις αρχές Μαρτίου, προτού αναχωρήσει για τη Βαρκελώνη, ο Τσάβι Ρόκα είχε κάνει μία «επιδερμική» κουβέντα με τον Μιγκέλ ‘Ανχελ Γκόμες, θέλοντας να διακρίνει τις προθέσεις του σε ενδεχόμενο νέο δανεισμό του Ανουάρ, ωστόσο το υψηλόβαθμό στέλεχος της Βαγιαδολίδ απάντησε αρνητικά. Και σήμερα με τις δηλώσεις του στην «AS», έβαλε μια και καλή τέλος στο θέμα…
ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Read previous post:
Τουρκία-Covid-19: Στους 131 οι νεκροί, ξεπέρασαν τις 9.000 τα κρούσματα

Τα θύματα του νέου κορονοϊού στην Τουρκία αυξήθηκαν στα 131 σήμερα, αφού άλλοι 23 άνθρωποι έχασαν τη μάχη για να...

Close