Είναι δύσκολο να φανταστούμε κάποιον πιο ανόητο ή πιο επικίνδυνο τρόπο να παίρνονται αποφάσεις από το να αναθέσουμε αυτές τις αποφάσεις στα χέρια ανθρώπων που δεν πληρώνουν κανένα τίμημα όταν κάνουν λάθος. - Τόμας Σόουελ

Δεν παραχωρεί προς το παρόν τον Γιαννούλη

18 Σεπτεμβρίου, 2020

Με μία δήλωση του τεχνικού διευθυντή Όλαφ Ρέμπέ ο ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι προς το παρόν και σε αυτή την συγκυρία ενόψει πιθανής εισόδου στους ομίλους του champions league δεν παραχωρεί με μεταγραφή τον Δημήτρη Γιαννούλη. Η δήλωση του Γερμανού Αθλητικού Διευθυντή του ΠΑΟΚ είναι η εξής:

«Είναι αλήθεια ότι αρκετά ευρωπαϊκά clubs δείχνουν υψηλό ενδιαφέρον για τον Γιαννούλη. Εκτιμούμε τις προσφορές, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ενδιαφερόμαστε να αφήσουμε τον ποδοσφαιριστή, πριν από μια τόσο ιστορική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. 

Ο Γιαννούλης έχει διαρκή πρόοδο με τη σκληρή του δουλειά και τον επαγγελματισμό του και είμαστε χαρούμενοι που του δίνουμε όλα τα εφόδια να αναπτυχθεί και να λάμψει πριν τελικά το μομέντουμ και οι προϋποθέσεις να είναι τα ιδανικά και για εκείνον και για τον ΠΑΟΚ για να κάνει το επόμενό του βήμα»

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Ο Ιωνικός απέκτησε τον Ανταμ Σμιθ

Τον Ανταμ Σμιθ, που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, απέκτησε ο Ιωνικός Νικαίας.

Close