Λένε ότι η εξουσία διαφθείρει, αλλά το πιο σωστό είναι ότι η εξουσία προσελκύει τους διεφθαρμένους. Οι υγιείς συνήθως έλκονται από άλλα πράγματα παρά από την εξουσία. - David Brin

Δεν μίλησε για το μέλλον ο Πεδουλάκης

15 Νοέμβριος, 2019

Ο Αργύρης Πεδουλάκης επικεντρώθηκε στον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου και αρνήθηκε να μιλήσει για το τι θα αλλάξει από εδώ και πέρα στον Παναθηναϊκό, όταν του τέθηκε η συγκεκριμένη ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου. 

«Κάναμε μια ήττα που μας πονάει πάρα πολύ. Στο πρώτο μέρος ήμασταν τραγικοί στο κομμάτι της άμυνας. Δεν καταφέραμε να βγάλουμε άμυνες, μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις το κάναμε. Αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στην Άλμπα, μια ομάδα που τρέχει πολύ καλά το γήπεδο. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το κομμάτι της άμυνας, πήγαμε σε άλλα σχήματα. Ήμασταν, όμως βιαστικοί στην επίθεση».

Για το κομμάτι της άμυνας κι αν είχε σχέση με όσα ακολούθησαν τον αποκλεισμό από τον Προμηθέα, ο Πεδουλάκης τόνισε: «Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, τι σκέφτεται ο καθένας. Αυτό που μπορώ να πω τεχνικά είναι ότι είχε η Άλμπα ένα χαμηλό σχήμα, με αποτέλεσμα να μας τρυπάει. Στο πρώτο μέρος φάγαμε 20 πόντους στο ένας με έναν. Δεν μπορώ να είμαι στο κεφάλι κανενός».
 

Read previous post:
Ρεβάνς και πρόκριση για τον «Βασιλιά»

Ο Ρότζερ Φέντερερ πήρε μια άτυπη ρεβάνς από τον Νόβακ Τζόκοβιτς για την ήττα στον τελικό του εφετινού Wimbledon.

Close