Ολόκληρη η παγκόσμια οικονομία βασίζεται στην προμήθεια αγαθών για να ικανοποιηθούν τα καπρίτσια του 2% του πληθυσμού της γης - Biil Bryson

«Δεν έχουμε ειδικό σχέδιο για τον Βάρντι»

31 Οκτωβρίου, 2020

    Λάτρης του ομαδικού πνεύματος και της συνολικής προσπάθειας, ο Μαρσέλο Μπιέλσα, επεσήμανε ότι δεν έχει καταστρώσει κάποιο ειδικό σχέδιο για τον περιορισμό του Τζέιμι Βάρντι. Η «νεοφώτιστη» Λιντς του Αργεντινού τεχνικού, υποδέχεται την Δευτέρα (02/11, 22:00) τις «αλεπούδες», που είναι εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στο Europa League.

    «Η Λέστερ, είναι μια ομάδα που διαχειρίζεται την μπάλα καλά και έχει το πνεύμα να επιτεθεί. Ο Βάρντι, είναι ένας πολύ καλός παίκτης που σκοράρει πολλά γκολ και είναι πολύ γρήγορος», σχολίασε ο Μπιέλσα και πρόσθεσε: «Φυσικά, λαμβάνουμε υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά των επιθετικών των αντιπάλων, αλλά δεν θα υπάρξει καμία ιδιαίτερη αλλαγή σε αυτό. Είναι μια ομάδα που παίζει το ίδιο στυλ ποδοσφαίρου εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Όλες οι ομάδες στην Premier League, βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο και παρουσιάζουν παρόμοιες προκλήσεις. Υπάρχουν μερικές ομάδες που είναι πάνω από τις υπόλοιπες, αλλά οι υπόλοιπες γενικά, είναι όλες δύσκολο να αντιμετωπιστούν».
 

Γιώργος Διακογιάννης