Συμβιβασμός παλιότερα σήμαινε ότι μισό ψωμί είναι καλύτερο από καθόλου ψωμί. Για τους σύγχρονους πολιτικούς, φαίνεται πως σημαίνει ότι μισό καρβέλι είναι καλύτερό από ολόκληρο καρβέλι. G.K. Chesterton, Άγγλος συγγραφέας & κριτικός

Δεν εγκαταλείπει τον ΠΑΟΚ η οικογένεια Σαββίδη

19 Μαρτίου, 2018

Παρά την κρίση που διέρχεται ο ΠΑΟΚ και τους κινδύνους που ελλοχεύουν για ποινές στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οικογένεια Σαββίδη δεν θα εγκαταλείψει τον ιστορικό σύλλογο, όπως τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί ο γιος της οικογένειας, Γιώργος Σαββίδης, που με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό, υπαινίσσεται πως παραμένουν στην υπηρεσία του ΠΑΟΚ. 

Στο μεταξύ, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος και των αγώνων της εθνικής ομάδας, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου, έδωσε ρεπό στους παίκτες του και αυτοί θα επιστρέψουν την Τρίτη το απόγευμα στο πρόγραμμα.

Πολλοί από τους ξένους παίκτες του “Δικεφάλου” βρίσκονται ήδη στις πατρίδες τους και αύριο επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη.

Το πλήρες τηλεγράφημα του Ντίνου Καραμητρούση στη συνδρομητική ιστοσελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή από επισκέπτες της ιστοσελίδας.

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
F1: Το καλεντάρι της νέας σεζόν

Λίγες ημέρες απέμειναν έως την έναρξη της νέας σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φόρμουλα Ενα, το οποίο ξεκινά με το...

Close