Η τιμή είναι αυτό που πληρώνεις, αξία είναι αυτό που παίρνεις.  Warren Buffett, 1930-, Αμερικανός επενδυτής

Δεν διακόπτεται το πρωτάθλημα, πιστή τήρηση των μέτρων

25 Σεπτεμβρίου, 2020

Ολοκληρώθηκε η σημερινή (νέα) σύσκεψη μεταξύ της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και του υπουργείου υγείας του νησιού, στην οποία τέθηκε επί τάπητος το σοβαρό θέμα που προέκυψε με την έξαρση κορονοϊού. 
Οι παραβιάσεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου και η μη τήρηση κάποιων μέτρων, είναι οι λόγοι που έφερε τη διασπορά του ιού ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και αθλητικούς παράγοντες κάποιων ομάδων. Η εξέλιξη αυτή οδήγησε την ομοσπονδία σε συνεργασία με το υπουργείο υγείας σε αποφάσεις που αφορούν σε πιο αυστηρά μέτρα.
Κατά τη σημερινή συνάντηση το υπουργείο κάλεσε την ομοσπονδία να καταθέσει εισηγήσεις και τρόπους ώστε να εφαρμόζονται τα σχετικά πρωτόκολλα και να υπάρχουν άτομα για την επιτήρησή τους. Τόσο το υπουργείο όσο και η ομοσπονδία εξέφρασαν την προσήλωσή τους στην πιστή και ορθή εφαρμογή των οδηγιών.
Εγινε λόγος ακόμη και για ποινικά αδικήματα, εκεί που θα αποδειχτεί ότι ομάδες παραβίασαν τα πρωτόκολλα και δεν θα υπάρξει καμία ανοχή με το ενδεχόμενο να πέσουν βαριές ποινές προστίμων, να είναι ορατό. Η διεξαγωγή των αγώνων θα συνεχιστεί κανονικά, δεν τίθεται θέμα διακοπής του πρωταθλήματος, με την ομοσπονδία να καλεί τα σωματεία να ακολουθούν πιστά και κατά γράμμα το πρωτόκολλο.

 

Δ. Καρακώστας

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Β.Κικίλιας: Στοχευμένα τεστ στο κέντρο της Αθήνας. Πάνω από 900 τα κρούσματα κορονοϊού

Πάνω από 900 κρούσματα κορονοιού βρίσκονται στην Αθήνα, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Υγείας Β.Κικίλιας μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του...

Close