Η Ιστορία μας διδάσκει ότι οι άνθρωποι και τα έθνη συμπεριφέρονται με σύνεση μόνο όταν έχουν εξαντλήσει κάθε άλλη εναλλακτική λύση - Abba Eban

ΔΕΛΤΑ: Νέα προϊοντική σειρά “Του τόπου μας”

Τώρα το νέο γάλα του Τόπου μας από τη ΔΕΛΤΑ φτάνει σε κάθε γωνία της Ελλάδας. Η νέα σειρά γάλακτος «Του τόπου μας» μας συστήνεται , με 100% Ελληνικό γάλα & πλούσια γεύση σε νέο διάφανο μπουκάλι και πρακτική διάρκεια ζωής 20 ημερών  από επιλεγμένες Ελληνικές φάρμες και περιλαμβάνει:

Αγελαδινό γάλα από επιλεγμένες φάρμες της Μακεδονίας, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και γεμάτη γεύση.
Βιολογικό γάλα από πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες παραγωγών, από τις περιοχές της Κερκίνης και της Φλώρινας. Προέρχεται από αγελάδες που εκτρέφοντας ακολουθώντας όλους τους κανόνες βιολογικής παραγωγής. Έτσι παράγεται ένα γάλα με μεστή, παραδοσιακή γεύση και με τη πιστοποίησή του ελεγκτικού φορέα ΔΗΩ.
Κατσικίσιο γάλα που συλλέγεται με φροντίδα & μεράκι από επιλεγμένα ελεύθερα κοπάδια κατσικιών της Πελοποννήσου προσφέροντας μια πλούσια παραδοσιακή γεύση κατευθείαν από την ελληνική φύση.

Η σειρά περιλαμβάνει ακόμη παραδοσιακά ροφήματα Αριάνι, Κεφίρ & Κεφίρ Φράουλα από φάρμες της Βόρειας Ελλάδας, ευεργετικά για το πεπτικό σύστημα, χαμηλά σε λιπαρά και πλούσια σε ασβέστιο!

 

Περισσότερα στη κατηγορία Επιχειρηματικά Νέα
Grant Thornton: Η επόμενη ημέρα του λιανεμπορίου

Τις τάσεις που διαμορφώθηκαν εν μέσω πανδημίας στον κλάδο του λιανικού εμπορίου κατέγραψε η Grant Thornton, αλλά και τις προκλήσεις...

Close