Τίποτε δεν θα γινόταν, αν περιμέναμε μέχρι να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι τόσο καλά, ώστε κανείς να μην μπορεί να βρει ελαττώματα. John Henry Newman, 1801-1890, Άγγλος καρδινάλιος

Δ. Ωραιοκάστρου: Εργασίες υλοτόμησης στις δασικές εκτάσεις για το φλοιοφάγο έντομο

24 Ιανουαρίου, 2020

Εργασίες υλοτόμησης των δέντρων που έχουν πληγεί από το φλοιοφάγο έντομο, το ίδιο που προκάλεσε τις εκτεταμένες καταστροφές και στο δάσος του Σέιχ Σου, αρχίζουν από την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου, στις δασικές εκτάσεις του δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη. Συνεργεία υλοτόμων πρόκειται να εγκατασταθούν στα δημοτικά δάση που ανήκουν στα διοικητικά όρια του Ωραιοκάστρου, προκειμένου να προχωρήσουν στην απομάκρυνση των δέντρων που καταστράφηκαν εξαιτίας του συγκεκριμένου εντόμου. “Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε τα πανέμορφα δάση μας, αυτούς τους μοναδικούς πνεύμονες πρασίνου, που αποτελούν πηγή ζωής” ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Read previous post:
Συνάντηση του δημάρχου Κ. Ζέρβα με τον Γερμανό υφυπουργό, Ν.Μπάρτλε

Συνάντηση με τον Γερμανό υφυπουργό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, Νόρμπερτ Μπάρτλε, είχε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Close