Η πολιτική δεν είναι κακό επάγγελμα. Αν πετύχεις, έχεις πολλά οφέλη, ενώ αν αποτύχεις, μπορείς πάντα να γράψεις ένα βιβλίο - Ρόναλντ Ρήγκαν

Δ. Παπαδημούλης: Το βράδυ των εκλογών το πολιτικό πρόβλημα θα βρίσκεται στην οδό Πειραιώς και όχι στην πλατεία Κουμουνδούρου

16 Μαΐου, 2019

“Το βράδυ των εκλογών το  πολιτικό πρόβλημα θα βρίσκεται στην οδό Πειραιώς και όχι στην πλατεία Κουμουνδούρου”, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος έκανε προεκλογική περιοδεία στην πλατεία Αριστοτέλους και γενικότερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μαζί με υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους με τον συνδυασμό του Χρήστου Γιαννούλη, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με το συνδυασμό της Κατερίνας Νοτοπούλου και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι υποψήφιοι περπάτησαν στην πλατεία Αριστοτέλους και τους γύρω δρόμους, μίλησαν με πολίτες και μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια με τα προγράμματα των συνδυασμών.
“Επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά ότι το κλίμα κάθε μέρα γίνεται θετικότερο και για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και για τους αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς τους οποίους στηρίζουμε χωρίς να τους καπελώνουμε”, τόνισε ο κ. Παπαδημούλης μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας και συνέχισε: “Η αίσθηση που έχω, επικοινωνώντας, παντού στην Ελλάδα, με τους ανθρώπους είναι ότι το βράδυ των ευρωεκλογών το πολιτικό πρόβλημα θα βρίσκεται στην οδό Πειραιώς και όχι στην πλατεία Κουμουνδούρου. Οι δημοσκόποι ήδη άρχισαν να μαζεύουν τις προβλέψεις τους για διαφορά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σταμάτησε να μιλάει για ευρωεκλογές δημοψήφισμα, τα ηγετικά στελέχη της ΝΔ δηλώνουν ότι πρωτιά ακόμα και μα μία ψήφο διαφορά τους ικανοποιεί. Προσωπικά πιστεύω ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι εφικτός ο στόχος ακόμη και της πρωτιάς και της νίκης στις ευρωεκλογές”.
Όπως είπε ο κ. Παπαδημούλης, “αυτές οι ευρωεκλογές και μια ισχυρή επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα μας επιτρέψουν να ‘κλειδώσουμε’ αυτό που ήδη οικοδομούμε κάθε μέρα με ευρωπαϊκές συμμαχίες και το οποίο είναι εθνικός πατριωτικός στόχος. Να ακυρώσουμε το σενάριο Βέμπερ στη θέση του Γιούνκερ”.
Σημείωσε πως η αίσθησή του είναι “ότι στο τέλος ούτε η Μέρκελ δεν θα επιμείνει υπέρ της υποψηφιότητας του Βέμπερ και για άλλη μια φορά η σπουδή του Κυριάκου Μητσοτάκη να βάλει όλα του τα αυγά στο ‘καλάθι’ του Μάνφρεντ Βέμπερ θα αποδειχθεί καταστροφική γιατί, όπως ξέρετε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι και γνωστός γουρλής και πέφτει διαρκώς μέσα και στις προβλέψεις που κάνει”.
Δήλωσε αισιόδοξος για μια νέα νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές και μια ακόμα θητεία του Αλέξη Τσίπρα στη θέση του πρωθυπουργού, λέγοντας: “Νομίζω ότι έχουμε πια όλες τις προϋποθέσεις οι ευρωεκλογές του φθινοπώρου να δώσουν νέα πρωτιά και νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ και μια νέα τετραετία με πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα. Υπό δύο προϋποθέσεις: Εμείς να συνεχίσουμε με εξωστρέφεια να προβάλλουμε το έργο και το πρόγραμμά μας και η ΝΔ και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δεσμευτούν ότι θα κρατήσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των ευρωπαϊκών εκλογών”.
Ν.Ρ. 
 

Read previous post:
Δ. Γουλής: Η ορμονική θεραπεία της εμμηνόπαυσης εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα ζωής στις γυναίκες

Η ορμονική θεραπεία της εμμηνόπαυσης, η οποία αντιμετωπίζει τις εξάψεις και τις νυχτερινές εφιδρώσεις μέτριας και σοβαρής έντασης, βελτιώνει τις...

Close