Μην τα βάζετε με τον καιρό. Αν δεν άλλαζε κάθε λίγο και λιγάκι, οι εννιά στους δέκα δεν θα ήταν σε θέση να ξεκινήσουν μια συζήτηση - Κιν Χάμπαρντ

Δ. Παπαδημούλης: Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών «θα διαψεύσει ηχηρά τις δημοσκοπήσεις»

19 Μαΐου, 2019

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών «θα διαψεύσει ηχηρά τις δημοσκοπήσεις», υποστηρίζει ο Δημήτρης Παπαδημούλης στην Αυγή της Κυριακής, χωρίς να αποκλείει ακόμα και την πρωτιά για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, δηλώνει ότι το κόμμα του και η ευρωπαϊκή Αριστερά θα επιδιώξουν τη στήριξη «του προοδευτικότερου δυνατού υποψηφίου» για την προεδρία της Κομισιόν, ενώ εκτιμά ότι ο Μάνφρεντ Βέμπερ δεν θα μπορέσει να διαδεχτεί τον Γιούνκερ.

Σύμφωνα με τον ίδιο το ζητούμενο είναι «να ξεκολλήσει ακόμα πιο αποφασιστικά η Σοσιαλδημοκρατία από τη μακροχρόνια σύμπλευση με τη Δεξιά, που την έχει οδηγήσει σε πολλές χώρες στο φαινόμενο της πασοκοποίησης…». Δηλώνει επίσης αισιόδοξος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει να είναι ο νικητής και των επόμενων εθνικών εκλογών, τονίζοντας ότι «αν καταφέραμε να κάνουμε κάποια πράγματα εντός μνημονίων, αυτά που κάναμε στους πρώτους οκτώ μήνες με την Ελλάδα έξω από τα μνημόνια, σκεφτείτε τι μπορούμε να πετύχουμε σε μια νέα τετραετία που θα έχουμε λύσει τα χέρια μας».

Read previous post:
Μιτάκης: «Έχω βάλει πλώρη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο στόχος επετεύχθη για τον Γιάννη Μιτάκη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα FINN, που διεξήχθη στην θάλασσα του Σαρωνικού.

Close