Συνήθως, τα φοβερά πράγματα που γίνονται με το πρόσχημα ότι τα απαιτεί η πρόοδος, στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου πρόοδος, αλλά απλώς φοβερά πράγματα. Russell Baker, 1925- , Αμερικανός δημοσιογράφος

Δ. Παπαδημούλης: Μεγάλα ζόρια για τη ΝΔ

16 Δεκέμβριος, 2018

«Βέμπερ-Αβραμόπουλος δεν στήριξαν την άθλια συκοφαντία «έδωσαν τη Μακεδονία, για να πάρουν τις συντάξεις»!», σημειώνει, σε σχόλιό του μέσω Twitter, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Και προσθέτει: «Μετά την άρνηση Σαμαρά να παραδώσει στον Τσίπρα, νέα άρνηση της ΝΔ να καλέσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριό της. Φανερός ο φόβος για άμεσο ντιμπέιτ Τσίπρα-Μητσοτάκη. Μεγάλα ζόρια!».

Επίσης, με ανάρτησή του, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η ΝΔ άφησε τη χώρα το 2009 με έλλειμμα 15,1%. Προκάλεσε, με ΠΑΣΟΚ, χρεοκοπία και μνημόνια. Ρήμαξε μισθούς, συντάξεις και συλλογικές συμβάσεις. Χρεοκόπησαν το ίδιο τους το κόμμα. Άφησε την Ελλάδα μέσα στα μνημόνια το 2014. Και τώρα παριστάνουν τους σωτήρες! Όχι στην παλινόρθωση της δεξιάς!», καταλήγει.

 

Βέμπερ-Αβραμόπουλος δεν στήριξαν την άθλια συκοφαντία «έδωσαν την Μακεδονία, για να πάρουν τις συντάξεις»! Μετά την άρνηση Σαμαρά να παραδώσει στον Τσίπρα, νέα άρνηση της ΝΔ να καλέσει τον ΣΥΡΙΖΑ στο συνέδριο της. Φανερός ο φόβος για άμεσο ντιμπέιτ Τσίπρα-Μητσοτάκη. Μεγάλα ζόρια!
– Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) December 16, 2018

 

 

ΝΔ: Άφησε τη χώρα το 2009 με έλλειμμα 15,1%. Προκάλεσε, με ΠΑΣΟΚ, χρεοκοπία κ μνημόνια. Ρήμαξε μισθούς, συντάξεις κ συλ. συμβάσεις. Χρεοκόπησαν το ίδιο τους το κόμμα. Άφησε την Ελλάδα μέσα στα μνημόνια το 2014. Και τώρα παριστάνουν τους σωτήρες! Όχι στην παλινόρθωση της δεξιάς!
– Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) December 16, 2018

 

Read previous post:
Δ. Παπαδημούλης: Μεγάλα ζόρια για τη ΝΔ

«Βέμπερ-Αβραμόπουλος δεν στήριξαν την άθλια συκοφαντία "έδωσαν τη Μακεδονία, για να πάρουν τις συντάξεις"!», σημειώνει, σε σχόλιό του μέσω Twitter,...

Close