Η ιστορία καταδεικνύει ότι ο καπιταλισμός είναι αναγκαία συνθήκη για την πολιτική ελευθερία. Δεν είναι όμως και ικανή συνθήκη. Milton Friedman, 1912-2006, Αμερικανός οικονομολόγος

Δ. Κουτσούμπας: Δίπλα στον οργανωμένο ποντιακό χώρο για την διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων Ποντίων

16 Μάιος, 2019

 Eιδική αναφορά στην επέτειο των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου έκανε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, κατά τη σημερινή του ομιλία στο άγαλμα του Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη.
«Την εκατοστή επέτειο της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, τιμάμε σήμερα και δεσμευόμαστε να σταθούμε δίπλα στον οργανωμένο ποντιακό χώρο για την διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων Ποντίων», ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας. «Και μαζί με το λαό και τη νεολαία της πόλης, να υψώσουμε φραγμό και να καταδικάσουμε κάθε προσπάθεια αναβίωσης του ρατσισμού και της ξενοφοβίας αλλά και κάθε προσπάθεια εκμετάλλευσης από επιτήδειους αστούς δημαγωγούς και εκπροσώπους των αστικών πολιτικών κομμάτων, που αξιοποιούν για ψηφοθηρικούς λόγους το κάλπικο ενδιαφέρον τους για τον Ποντιακό Ελληνισμό και τη Γενοκτονία» πρόσθεσε.
 «Οι Πόντιοι λένε: ‘Στόματα πασσέα φαϊα αχαράτσοτα» που πάει να πει, ‘όπου ακούς παχιά λόγια, να περιμένεις φαγητό άνοστο’», κατέληξε ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ.
 

Read previous post:
Ο πρόεδρος Τραμπ δήλωσε στον υπηρεσιακό υπουργό Άμυνας ότι δεν θέλει έναν πόλεμο με το Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαμήνυσε στον Πάτρικ Σάναχαν, τον υπηρεσιακό υπουργό Άμυνας, ότι δεν επιθυμεί έναν πόλεμο με...

Close