Αυτός που περιμένει πολύ, δεν πρέπει να περιμένει πολλά - Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες

Δ. Βίτσας: Υπάρχει σκάνδαλο στην υπόθεση Novartis

6 Φεβρουαρίου, 2018

«Να είναι όλα στο φώς» επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, αναφερόμενος στις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Novartis, στην οποία, όπως είπε, «υπάρχει σκάνδαλο». «Βοά η υφήλιος», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό “Σκάι”. Το θέμα δεν είναι εάν είναι μεγάλο ή μικρό σκάνδαλο αλλά εάν είναι σκάνδαλο, παρατήρησε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Με αφορμή τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης ο κ.Βίτσας σχολίασε αντί να φτιάχνουν υπερασπιστική γραμμή να πάρουν θέση επί της ουσίας αφού λάβουν γνώση της σχετικής δικογραφίας. Απαντώντας σε ερώτηση για το εάν είχε γνώση αυτής ο υπουργός Δικαιοσύνης ο κ. Βίτσας είπε όχι βέβαια. Του διαβιβαστικού είχε, προσέθεσε, ενώ αναφέρθηκε στη διαδικασία που θα ακολουθηθεί. Όπως είπε, η δικογραφία θα διαβιβασθεί στη Βουλή.

Εάν υπάρχουν στοιχεία η διαδικασία ορίζει τη σύσταση εξεταστικής ή προανακριτικής επιτροπής, πρόσθεσε, τασσόμενος υπέρ της δεύτερης ενδεχόμενης προοπτικής. Το συμπέρασμα της επιτροπής, θα διαβιβασθεί στην τακτική δικαιοσύνη και ανάλογα με την πορεία της έρευνας που θα διεξάγει θα εξαρτηθεί το θέμα του ειδικού δικαστηρίου, απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Περισσότερα στη κατηγορία Πολιτική
Δ. Τζανακόπουλος: Σε πανικό η ΝΔ

Ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε στις επικρίσεις της Νέας Δημοκρατίας εναντίον της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι στην πραγματικότητα προσβάλλει ευθέως εισαγγελικούς και...

Close