Στην πολιτική, είναι τα μέσα που καθαγιάζουν τον σκοπό και ποτέ ο σκοπός τα μέσα. Albert Camus, 1913-1960, Γάλλος συγγραφέας

Δ. Αυγέρη: Πανικός ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για το φιάσκο

20 Φεβρουαρίου, 2020

«Φιάσκο», χαρακτήρισε η Δώρα Αυγέρη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης, τους χειρισμούς της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής για την εξέταση των προστατευομένων μαρτύρων.

«ΝΔ και ΚΙΝΑΛ καταστρατηγούν το νόμο», δήλωσε η κ. Αυγέρη και πρόσθεσε: «Αφού εξαπέλυσαν πογκρόμ εκφοβισμού των προστατευομένων μαρτύρων, για το σκάνδαλο Novartis και αφού ο Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου τους άδειασε, ζητώντας τους να τηρηθεί ο νόμος στην εξέταση τους και η σχετική υπουργική απόφαση, που ορίζει ότι πρέπει η εξέτασή τους να γίνει με χρήση ηλεκτρονικών Μέσων, τώρα προσπαθούν, εκ των υστέρων, να νομιμοποιήσουν όλες τις παράνομες ενέργειες τους, ζητώντας από τον ‘Αρειο Πάγο να άρει το καθεστώς προστασίας για τους προστατευόμενους μάρτυρες».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε επίσης ότι «ο πανικός ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για το φιάσκο τους είναι έκδηλος» και «το μόνο που επιδιώκουν είναι ο εκφοβισμός των μαρτύρων για τη συγκάλυψη του σκανδάλου Novartis».

Read previous post:
Για αφισορύπανση κατηγορεί η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ

Για αφισορύπανση κατηγορεί η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας σε ανακοίνωσή της ότι για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες ο...

Close