Η ανακάλυψη συνίσταται στο να βλέπεις αυτό που βλέπει ο καθένας και να σκέφτεσαι αυτό που δεν σκέφτεται κανένας. - Albert Von Szent-Gyorgyi, 1893-1986, Ούγγρος φυσιολόγος που ανακάλυψε τη βιταμίνη C

Copa Libertadores: Ο τελικός από την τηλεόραση σε 169 χώρες

19 Νοεμβρίου, 2019

Σε 169 χώρες με δυνητικό «ακροατήριο» πέντε δισεκατομμύρια θεατές, θα μεταδοθεί ζωντανά το ερχόμενο Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, ο τελικός του Copa Libertadores, μεταξύ Φλαμένγκο και Ρίβερ Πλέιτ, που θα διεξαχθεί στο Monumental της Λίμα. 
 
    Επιπλέον, η CONMEBOL, έχει κάνει γνωστή τη συμφωνία, με το κανάλι Sport 24, μέσω του οποίου, για πρώτη φορά στην Ιστορία, ο τελικός του Copa Libertadores, μπορεί να μεταδοθεί «ζωντανά», τόσο στην διάρκεια αεροπορικών πτήσεων, όσο και σε διεθνείς κρουαζιέρες.
 
    «Στην CONMEBOL είμαστε πολύ υπερήφανοι που μπορούμε να φέρουμε τη μαγεία και το πάθος του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής σε όλο και περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αναμφισβήτητα, το γεγονός ότι πλέον είναι μονός ο τελικός, προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον εντός και εκτός των συνόρων μας. Δημιουργώντας μια μεγάλη ευκαιρία να προβάλουμε την καλύτερη εικόνα του ποδοσφαίρου μας», είπε ο πρόεδρος της CONMEBOL, Aλεχάντρο Ντομίνγκες.
 

Read previous post:
Θετικά και με ανοδικές τάσεις κινείται η αγορά αυτοκινήτου

Θετικά κινείται η αγορά αυτοκινήτου την τρέχουσα χρονιά, με πρόβλεψη για αυξημένες πωλήσεις το 2020.

Close