Αν το «μαύρο κουτί» πάντα παραμένει άθικτο μετά από κάθε συντριβή αεροπλάνου, γιατί δεν κατασκευάουν ολόκληρο το αεροπλάνο από το ίδιο υλικό; - George Carlin

Coca-Cola & Akis Food Tour Festival: Θεσσαλονίκη – GUINNESS WORLD RECORDS

11 Ιουνίου, 2019

Η Coca-Cola ταξιδεύει μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη στην Θεσσαλονίκη με διπλό σκοπό. Να γεμίσει την πόλη με υπέροχες γεύσεις και να γράψει ιστορία! Η συμπρωτεύουσα αποτελεί τον τελευταίο σταθμό – ορόσημο του πρώτου Coca-Cola & Akis Food Tour Festival που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, μετά την Καλαμάτα, τα Ιωάννινα, τη Λάρισα και την Ξάνθη και θα βρίσκεται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 13 Ιουνίου από τις 18:30.
Εκεί, μας περιμένει όλους μία συναρπαστική πρόκληση: ο Άκης Πετρετζίκης με την ομάδα του και την υποστήριξη της Coca-Cola θα επιχειρήσουν να σπάσουν ένα από τα GUINNESS WORLD RECORDS Trademark για τα περισσότερα hamburgers που έχουν στηθεί ποτέ κατά τη διάρκεια μίας ώρας! Και για να το γιορτάσουν, Coca-Cola και Άκης, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μποδοσάκη, θα προσφέρουν 60.000 γεύματα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη στις πόλεις που έλαβε χώρα το Coca-Cola & Akis Food Tour Festival.

Κάπως έτσι, η Coca-Cola μας προσκαλεί όλους να στηρίξουμε τον Άκη σε αυτή την πρόκληση και να απολαύσουμε τα νικητήρια hamburgers παρέα με παγωμένη Coca-Cola! Εκεί θα βρούμε το Χρήστο Ανθόπουλο και τους γνωστούς DJs του xx ραδιοφωνικού σταθμού που θα ντύσουν την εμπειρία μας με τους ρυθμούς που αγαπάει περισσότερο η πόλη, καθώς και παιχνίδια για να διασκεδάσουμε με την παρέα μας.
To Coca-Cola & Akis Food Tour Festival έρχεται στην Θεσσαλονίκη για μία τελευταία στάση που μέλλεται να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα και να κλέψει όλες τις εντυπώσεις! 
 

Read previous post:
Κοσμήματα από το σπίτι όπου εργαζόταν κατηγορείται ότι αφαίρεσε οικιακή βοηθός

Κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ κατηγορείται ότι αφαίρεσε πενηνταδυάχρονη από σπίτι όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στις Σέρρες.

Close