Από τη στιγμή που θα αρχίσεις να ασχολείσαι με τα καλά και τα κακά των συνανθρώπων σου, ανοίγεις μια πόρτα για να μπει μέσα η κακία. Το να ελέγχεις, να ανταγωνίζεσαι και να επικρίνεις τους άλλους σε αδυνατίζει και σε νικά. - Morihei Ueshiba, 1883-1969, Ιάπωνας ιδρυτής του Aikido

«Chicago P.D.» και «Chicago Med» επιστρέφουν τον Ιούνιο σε FOX και FOX Life

24 Ιουνίου, 2021

Οι αγαπημένες σειρές «Chicago P.D.» και «Chicago Med», από τον βραβευμένο με Emmy παραγωγό Dick Wolf, επιστρέφουν με νέα συναρπαστικά επεισόδια, γεμάτα δράση και αγωνία! Τα νέα επεισόδια «Chicago P.D.» θα προβάλλονται από Πέμπτη 24 Ιουνίου στις 21.50 στο FOX, ενώ τα νέα επεισόδια «Chicago Med» από την Τρίτη 29 Ιουνίου στις 21.00 στο FOX Life! Τα κανάλια FOX και FOX Life είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Το «Chicago P.D.» το συναρπαστικό, αστυνομικό δράμα που ακολουθεί τις ζωές των αστυνομικών που διακινδυνεύουν τα πάντα για να προστατεύουν τους πολίτες του Σικάγο, επιστρέφει γεμάτο δράση! Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών, οι Ruzek (Patrick John Flueger) και Atwater (LaRoyce Hawkins) καλούνται να κάνουν συλλήψεις, όμως η κατάσταση περιπλέκεται όταν γίνεται ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν θέλουν να επιστρέψουν στο τμήμα ζωντανοί.

To «Chicago Med» επιστρέφει με νέα επεισόδια, στον πιο σαρωτικό κύκλο μέχρι στιγμής. Στο υπερσύγχρονο νοσοκομείο του Σικάγο, οι ήρωες της πρώτης γραμμής δίνουν επικές μάχες για να σώσουν τους ασθενείς, ενώ προσπαθούν να κρατήσουν ισορροπία στην προσωπική τους ζωή. Η επιστροφή της σειράς σηματοδοτεί αλλαγές για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Ο Ethan (Brian Tee) δυσκολεύεται να διαχειριστεί το άγχος και τα συμπτώματά του και προσλαμβάνει ένα παλιό συνάδελφο από το Ναυτικό για να συνεργαστούν στα επείγοντα.

Τα νέα επεισόδια «Chicago P.D.» και «Chicago Med» θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand.

Τα κανάλια FOX και FOX Life είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: Το site www.fox-greece.gr

Το Instagram account @fox_greece

Τη σελίδα του FOX στο Facebook www.facebook.com/FOXtvGR/ Το κανάλι του FOX στο YouTube youtube.com/channel/FoxGreece

Τη σελίδα του FOX Life στο Facebook www.facebook.com/GreeceFoxlife Το κανάλι του FOX Life στο Youtube youtube.com/channel/FOXLife

 

Photos  © 2020 Universal Television LLC. All Rights Reserved.