Η Ιστορία μας διδάσκει ότι οι άνθρωποι και τα έθνη συμπεριφέρονται με σύνεση μόνο όταν έχουν εξαντλήσει κάθε άλλη εναλλακτική λύση - Abba Eban

Calvin Klein και Tommy Hilfiger παίρνουν θέση κατά του ρατσισμού

22 Ιουνίου, 2020

Τα αμερικανικά brand μόδας Tommy Hilfiger και Calvin Klein, μεταξύ πολλών κορυφαίων παγκόσμιων οίκων δείχνουν αλληλεγγύη στο κίνημα Black Lives Matter.

Και οι δύο εταιρείες αποτελούν μέρος του PVH Corp., πρώην Phillips-Van Heusen Corporation, του οποίου ο διευθύνων σύμβουλος, Manny Chirico και ο πρόεδρός Stefan Larsso έχουν εκφράσει την απογοήτευσή τους για τους άδικους θανάτους των Τζορτζ Φλόιντ, Αμαντ Άρμπερι, Μπριόνα Τέιλορ και τις άλλες απώλειες λόγω ρατσισμού στην Αμερική.

Τόνισαν ότι αγωνίζονται να κατανοήσουν πώς αισθάνονται οι οικογένειες αυτών των θυμάτων και η μαύρη κοινότητα αυτή τη στιγμή.

Σε δήλωση προς τα ΜΜΕ που εξέδωσαν οι Chirico και Larsso για λογαριασμό της PVH Corp, αναφέρουν: «Ενώ τα πρόσφατα πρωτοσέλιδα του Τύπου έχουν επικεντρωθεί στις ΗΠΑ, η ανισότητα σε βάρος των περιθωριοποιημένων κοινοτήτων είναι ένα πρόβλημα σε όλο τον κόσμο – και υπήρξε έτσι σε όλη την ιστορία. Η άμεση παγκόσμια αντίδραση να δράσουμε σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τη μαύρη κοινότητα στην Αμερική δεν μοιάζει με τα όσα έχουμε δει έως τώρα».

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Ο Τζέισον Μραζ θα δωρίσει τα κέρδη από το νέο του άλμπουμ

Τζέισον Μραζ κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ και θέλει όλοι να το αγοράσουν και να το λατρέψουν. Αλλά δεν πρόκειται να...

Close