Η φήμη ενός ανδρός είναι όπως η σκιά του. Γιγαντιαία όταν προηγείται αυτού και πυγμιαία όταν έπεται.Ταλεϋράνδος, 1754-1838, Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών

Βραζιλία: «Απίθανη η επανεκκίνηση τον Μάιο»

Η πιθανότητα επανεκκίνησης του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας τον Μάιο είναι περισσότερη ελπίδα παρά προσδοκία, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας  ποδοσφαίρου της Βραζιλίας (CBF). Το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο σταμάτησε κάθε δράση τον περασμένο μήνα εξαιτίας της εξάπλωσης του νέου κορονοϊού και ο Βάλτερ Φέλντμα ν δήλωσε στο Reuters, ότι  μια γρήγορη επανέναρξη δείχνει απίθανη.
 «Υπάρχει ελπίδα», δήλωσε ο Φέλντμαν από το σπίτι του στο Ρίο όπου βρίσκεται σε αυτο-απομόνωση. «Είναι δυνατό το Μάη; θα έλεγα ότι είναι μια ελπίδα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι μια προσδοκία».
 Ο Φέλντμαν δήλωσε ότι η CBF δεν έχει πάρει ακόμα αποφάσεις  σχετικά με το φετινό εθνικό πρωτάθλημα, το οποίο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις αρχές Μαΐου και να λήξει τον Δεκέμβριο…
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης προσφέρει οινόπνευμα σε ιατρικές μονάδες

Ανταποκρινόμενη στις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε, η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης προσφέρει 11 τόνους καθαρό οινόπνευμα 96ο σε νοσοκομεία αναφοράς.

Close