Όταν βάζεις δόλωμα σε μια φάκα, ν’ αφήνεις χώρο και για το ποντίκι. - Hector Hugh Munro

Βράνιες: «Πόλη μου η Αθήνα, σπίτι μου η ΑΕΚ»

9 Απριλίου, 2020

Ο Όγκνιεν Βράνιες έχει δεθεί σφιχτά με την ΑΕΚ, σχεδόν από την πρώτη στιγμή που φόρεσε τη φανέλα της. Αντίστοιχος δεσμός υπάρχει και με την Αθήνα, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην βοσνιακή ιστοσελίδα «bhfubal». Ο 30χρονος αμυντικός υπογράμμισε πως αν περνούσε από το χέρι του θα έμενε στην ΑΕΚ, αλλά ανήκει στην Αντερλεχτ στην οποία θα επιστρέψει στο τέλος της σεζόν, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να γίνει μόνιμος κάτοικος Αθηνών. 

«Όποτε τελειώσει επίσημα αυτή η σεζόν, εγώ αναγκαστικά θα πρέπει να γυρίσω στο Βέλγιο, στην ‘Αντερλεχτ. Δεν μπορώ να αποφασίσω μόνο εγώ για το μέλλον μου αυτή την στιγμή. Πρέπει να πάω εκεί και να δούμε τι θα γίνει. Αν ήταν μόνο στο χέρι μου, αύριο θα έκλεινα στην ΑΕΚ. Εδώ νιώθω πια να είναι το σπίτι μου. Η ομάδα αυτή είναι το σπίτι μου και την πόλη την νιώθω την δική μου πόλη. Το καλύτερο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή, είναι να μπορέσω να παίξω αυτά τα χρόνια εδώ στην ΑΕΚ. Και μετά το τέλος της καριέρας μου, θα ήθελα να μείνω εδώ στην Αθήνα» ήταν ξεκάθαρη τοποθέτηση του Βράνιες όσον αφορά την επιθυμία του.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ

Read previous post:
Β.Κοντοζαμάνης: Μετά την κρίση θα έχουμε ένα αποτελεσματικό αποδοτικό και σύγχρονο σύστημα υγείας

Ο δημόσιος χαρακτήρας του συστήματος υγείας είναι αδιαπραγμάτευτος, τόνισε ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, επαναλαμβάνοντας ότι κανένας πολίτης δεν έχει...

Close