Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά. Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας

Βραδινές βουτιές με πανσέληνο στο κολυμβητήριο της Καλαμαριάς

12 Σεπτεμβρίου, 2019

Σε βραδινές βουτιές κάτω από το φως της πανσελήνου καλεί ο Δήμος Καλαμαριάς το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019, στο Δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε “ όσους λατρεύουν τη νυκτερινή αθλητική ζωή και διακρίνονται από ρομαντισμό”, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Οι λάτρεις του υγρού στοιχείου -μέλη του κολυμβητηρίου και μη, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μαζί το ”άρωμα” του ελληνικού καλοκαιριού που ”φεύγει” και τη δροσιά του νερού, με φόντο τη φεγγαρόφωτη πισίνα, μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα.

Στην πρόσκληση του δήμου μπορούν να συμμετάσχουν, εκτός από τους ενήλικες και παιδιά ηλικίας πέντε ετών και άνω. Απαραίτητος εξοπλισμός το κολυμβητικό μαγιό και σκουφάκι. Επίσης, στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου θα υπάρχει ναυαγοσώστης.

 

 

 

Read previous post:
Ο Ρονάλντο προσφέρει 36 υποτροφίες

    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το σημείο αναφοράς στη νέα διαφημιστική εκστρατεία του Πανεπιστημίου eCampus στην Ιταλία, που θα κυκλοφορήσει...

Close