Μέσα στην αόριστη θεωρία ότι όλα στον κόσμο είναι λάθος, κάθε σταθερή αίσθηση ευθύνης εξαφανίζεται. Theodore Adorno, 1903-1969, Γερμανός φιλόσοφος

Βράβευση στη ΔΕΘ του περιπτέρου του ΤΑΠ για το ηλεκτρονικό εισιτήριο

17 Σεπτεμβρίου, 2018

Μία σημαντική διάκριση απέσπασε το περίπτερο του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠΑ) για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, στο πλαίσιο της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, «στη διακριθείσα εγκατάσταση προβάλλεται η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας μέσα από τρισδιάστατες ψηφιακές απεικονίσεις εμβληματικών μνημείων και τεχνουργημάτων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού».

«Ύστερα από την εξαιρετικά θετική ανταπόκριση των επισκεπτών, η διοίκηση της ΔΕΘ HELEXPO βράβευσε το ΤΑΠΑ για τον πρωτοποριακό τρόπο παρουσίασης και τη συμβολή του στη φετινή ΔΕΘ. Εκ μέρους του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού το βραβείο παρέλαβε η προϊσταμένη του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης Δρ. Ευαγγελία Στεφανή» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Read previous post:
Ποσά 1,5 εκ ευρώ σε τέσσερις δήμους για πυρόπληκτους και πλημμυροπαθείς

Σε επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 1.583.

Close