Να θυμάσαι πως κάθε ψέμα που σου έχουν πει, ακόμα και σκόπιμα, είναι, συχνά, πολύ πιο σημαντικό γεγονός από μια αλήθεια που ειπώθηκε με κάθε ειλικρίνεια. Halldor Laxness, 1902-1998, Ισλανδός συγγραφέας

Βουλγαρία-BTA: Περισσότερα από 1.000 παιδιά και έφηβοι από 19 χώρες θα λάβουν μέρος στο τουρνουά τζούντο, Topalov Open Judo Tournament

15 Ιουνίου, 2024

Περισσότεροι από 1.000 νεαροί διαγωνιζόμενοι από 19 χώρες θα λάβουν μέρος στο τουρνουά τζούντο, Topalov Open Judo Tournament, στην ιστορική βουλγαρική πόλη Παναγιουρίστε στις 15 και 16 Ιουνίου.

Ταλέντα ηλικίας από 6 έως 18 ετών από το Αζερμπαϊτζάν, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, την Κροατία, την Τσεχία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία, το Ισραήλ, τη Μολδαβία, το Μαυροβούνιο, τη Βόρεια Μακεδονία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, τη Σερβία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία, την Τουρκία και τη Βουλγαρία έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στην έκτη συνέχεια του τουρνουά.

Το Ισραήλ στέλνει τη μεγαλύτερη αντιπροσωπεία, η οποία περιλαμβάνει πέντε ομάδες με περισσότερα από 100 μέλη συνολικά. Άλλες ευμεγέθεις αντιπροσωπείες αναμένονται από την Τουρκία και τη Σερβία (70 μέλη η κάθε μια) καθώς και από την Ιταλία (25).

Οι περισσότερες ομάδες τζούντο της Βουλγαρίας θα εκπροσωπηθούν στον διαγωνισμό, που οργανώνεται από την ομάδα τζούντο Τοπάλοφ της Σόφιας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε έξι στρώματα.

Ο Γκεόργκι Γκεοργκίεφ, που κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, θα είναι ειδικός προσκεκλημένος. Οι αγώνες θα μεταδίδονται απευθείας. Όπως συνήθως, μετά το τουρνουά θα ακολουθήσει κατασκήνωση.

Οι νικητές θα λάβουν ειδικά βραβεία από τους Suples Training Systems, Born Winner, Door Mats και Starosel, μεταξύ άλλων χορηγών.