Είναι καλό που οι άνθρωποι του έθνους δεν κατανοούν το τραπεζικό και νομισματικό μας σύστημα, διότι αν το καταλάβαιναν, πιστεύω πως θα ξεσπούσε επανάσταση το αργότερο αύριο το πρωί. - Henry Ford

Βουλγαρία: Δωρεές για την αγορά προστατευτικού εξοπλισμού σε όλα τα νοσοκομεία

Εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων για την αγορά μασκών, προστατευτικού εξοπλισμού και απολυμαντικών για το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, εγκαινίασε η Ένωση Ιατρών Βουλγαρίας(BMU).

   Η εκστρατεία, με τίτλο «Για τους ήρωες με τις λευκές στολές», πραγματοποιείται σε μία περίοδο, κατά την οποία ολοένα και περισσότεροι φορείς και επιχειρήσεις «συστρατεύονται» για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, αναφέρει το βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων ΒΤΑ. Επίσης, το υπουργείο Υγείας της Βουλγαρίας έχει δημοσιεύσει τραπεζικό λογαριασμό, στον οποίο συγκεντρώνονται δωρεές.

   Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί ανακοινώθηκαν 19 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού, που ανεβάζουν τον συνολικό τους αριθμό σε 190. Όπως μετέδωσε η δημόσια ραδιοφωνία της Βουλγαρίας (BNR), σήμερα είναι η πρώτη ημέρα εφαρμογής των περιορισμών στις μετακινήσεις των πολιτών σε όλες τις πόλεις της χώρας. Οι πολίτες που πρόκειται να μετακινηθούν εκτός της πόλης στην οποία διαμένουν μόνιμα, υποχρεούνται να έχουν μαζί τους υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα αναγράφεται ο λόγος της μετακίνησής τους.

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Σταδιακά οι κάτοικοι της Ουχάν επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους

Οι κάτοικοι της κινεζικής πόλης Ουχάν, από όπου ξεκίνησε τον Δεκέμβριο η επιδημία του κορονοϊού, έλαβαν άδεια να επιστρέψουν στις...

Close