Πονούντων και κινδυνευόντων τα καλά και μεγάλα έργα. Μέγας Αλέξανδρος, 356-323 π.Χ.

Βοσνία-Ερζεγοβίνη: Ο κορονοϊός απειλεί εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας

Περισσότερες από 262.000 θέσεις εργασίας στη Βοσνία- Ερζεγοβίνη κινδυνεύουν να χαθούν εξαιτίας της πανδημίας της COVID-19, όπως ανακοίνωσε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της χώρας.

Μεγάλος αριθμός μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων πλήττονται από τον αρνητικό αντίκτυπο του κορονοϊού και οι περισσότεροι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους, αναφέρει ανακοίνωση του Επιμελητηρίου, την οποία δημοσιεύουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Οι επιχειρήσεις που εξακολουθούν να είναι ανοιχτές (καταστήματα τροφίμων, φαρμακεία, αρτοποιεία) καταγράφουν μείωση πωλήσεων, η οποία κυμαίνεται από 30% έως 50%, εξαιτίας των αυστηρών μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας που εφαρμόζονται στη χώρα.

Στο μεταξύ, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού στη Βοσνία- Ερζεγοβίνη ανήλθε σε 882 και των θυμάτων σε 36. Στην Μπάνια Λούκα έχουν καταγραφεί τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού (235).

Read previous post:
Ισπανία: 605 νέοι θάνατοι, 4.576 νέα κρούσματα – Συνεχίζεται η καθοδική πορεία

Νέα μείωση του αριθμού των θανάτων του τελευταίου 24ώρου καταγράφεται στην Ισπανία, με 605 νέους θανάτους , ανακοίνωσε το υπουργείο...

Close