Είναι περίεργο που δεν αλλάζει τίποτα καθώς περνούν οι μέρες, αλλά όταν κοιτάς πίσω, τα πάντα είναι διαφορετικά. C.S. Lews, 1898-1963, Ιρλανδός συγγραφέας 

Βόλος: Τεράστιο κρουαζιεριόπλοιο με χιλιάδες τουρίστες έδεσε στο λιμάνι

18 Μαΐου, 2022

Το κρουαζιερόπλοιο “Norwegian Jade” με 2.475 τουρίστες έδεσε στο λιμάνι

Ένα γιγάντιο κρουαζιερόπλοιο έδεσε λίγο μετά το μεσημέρι στο λιμάνι του Βόλου, στις μεγάλες προβλήτες για τα ειδικά αυτά πλοία που ταξιδεύουν κυρίως στο Αιγαίο.

Πρόκειται για το κρουαζιερόπλοιο “Norwegian Jade”, που φέρει σημαία από τις Μπαχάμες και το μήκος του φθάνει τα 298 μέτρα και διαθέτει 12 καταστρώματα για τους ταξιδιώτες και το πλήρωμα.

Το “Norwegian Jade” κατέπλευσε στο λιμάνι του Βόλου, προερχόμενο από την Κωνσταντινούπολη, και αποβίβασε 2.475 τουρίστες, κυρίως Αμερικανούς και Μεξικανούς, που θα επισκεφθούν και θα γνωρίσουν από κοντά τους αρχαιολογικούς χώρους, τα αξιοθέατα της περιοχής, τα μουσεία και τα σημεία αναφοράς του τόπου, ενώ αρκετοί ήταν εκείνοι που με λεωφορεία μετέβησαν στα Μετέωρα για να θαυμάσουν τη μοναδικότητα της μοναστικής πολιτείας.

Αργά το βράδυ και έπειτα από 9 ώρες παραμονής στον Βόλο, το γιγάντιο κρουαζιερόπλοιο θα αποπλεύσει με προορισμό τη Μύκονο.