Όλα όσα πρέπει να ειπωθούν έχουν ήδη ειπωθεί, αλλά μιας και κανένας δεν ακούει, πρέπει να γυρίζουμε συνεχώς πίσω και να τα λέμε όλα ξανά από την αρχή. Andre Gide, 1869-1951, Γάλλος συγγραφέας.

Βολικάκης: «Ένα τραγικό λάθος των κριτών μου στέρησε μετάλλιο»

20 Οκτωβρίου, 2019

Κάτοχος ήδη του ασημένιου μεταλλίου στο σκρατς, ο Χρήστος Βολικάκης βρέθηκε «αγκαλιά» και με το χάλκινο στους πόντους, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας, που διεξάγεται στο Άπελντορν της Ολλανδίας. Ο φωτεινός πίνακας τον έδειξε στην 3η θέση, ωστόσο μετά από ένσταση των Ιταλών και νέα καταμέτρηση, οι κριτές του έδωσαν την 4η θέση και το χάλκινο στον Μικέλε Σκαρτεσίνι. 

Εμφανώς απογοητευμένος από αυτή την εξέλιξη ο Έλληνας πρωταθλητής, δεν έκρυψε την πικρία του στις δηλώσεις που έκανε. «Το ένατο ευρωπαϊκό μετάλλιο της καριέρας μου ήρθε για μένα σ’ αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Σε μια φοβερή κούρσα στο αγώνισμα του σκρατς. Φυσικά έγιναν δέκα τα μετάλλια για λίγο διάστημα, αλλά τελικά μας πήρανε το μετάλλιο μέσα από τα χέρια, στο αγώνισμα των πόντων. Αγώνισμα στο οποίο τερμάτισα στην 3η θέση με 85 βαθμούς, ισοβαθμία με τον ιταλό αθλητή, αλλά φυσικά εγώ είχα καλύτερο τερματισμό στην 4η θέση, ενώ αυτός τερμάτισε στην 14η θέση. Βγήκαν τα αποτελέσματα μας φώναξαν στις απονομές και ξαφνικά με βάζουν 4ο και βάζουν τον Ιταλό στην τρίτη θέση και του δίνουν 3 βαθμούς μετά την ολοκλήρωση του αγώνα», ανέφερε ο Χρήστος Βολικάκης και συνέχισε…

Read previous post:
ΣΥΡΙΖΑ: Η «πιρουέτα» για την ψήφο των αποδήμων ανήκει εξ ολοκλήρου στη ΝΔ

   «Η "πιρουέτα" για την ψήφο των αποδήμων ανήκει εξ ολοκλήρου στη ΝΔ», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του και...

Close