Η εξουσία δίνεται μόνο σε αυτούς που τολμούν και σκύβουν για να την πάρουν. Μόνο ένα πράγμα έχει σημασία: να είσαι ικανός για να τολμήσεις. Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, 1821-1881, Ρώσος συγγραφέας

«Blue Family» και προπόνηση στο σπίτι για την Έβερτον

Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται μόνο «δυο τρεις εβδομάδες κανονικής προπόνησης» ώστε να είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στη δράση, υποστηρίζει ο αμυντικός της Έβερτον, Μάικλ Κιν.
Η ποδοσφαιρική δραστηριότητα στην Αγγλία έχει ανασταλεί – τουλάχιστον – ως τις 30 Απριλίου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο οι σύλλογοι της Premier League έχουν προγραμματίσει σύσκεψη για τις 3 Απριλίου προκειμένου να συζητήσουν τι θα συμβεί με τους εναπομείναντες αγώνες.

«Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά και την προετοιμασία, επειδή δεν γνωρίζουμε πότε θα κλοτσήσουμε ξανά την μπάλα», δήλωσε ο 27χρονος Κιν στο «Talksport». «Αν όλοι μας ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που μας έχουν δώσει οι γυμναστές, τότε με δυο-τρεις εβδομάδες κανονικής προπόνησης θα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε όποτε κι αν αυτό κριθεί πως είναι εφικτό».
Ο Κιν μαζί με τους συμπαίκτες του, τον προπονητή Κάρλο Αντσελότι και τον πρόεδρο της Έβερτον, Μπιλ Κένραϊτ, μετέχουν στο πρόγραμμα του συλλόγου με την επωνυμία «Blue Family» (σ.σ. «Μπλε Οικογένεια»). Μιλούν καθημερινά με ηλικιωμένους ανθρώπους, φίλους του συλλόγου.

«Βοηθάμε την κοινωνία, κάτι που είναι σπουδαίο», είπε ο Κιν. «Είναι υπέροχο να ακούς τη χαρά τους όταν τους τηλεφωνούμε. Τους φτιάχνουμε τη μέρα, αλλά κι αυτοί τη δική μας. Όλοι μας συμμετέχουμε. Υπάρχουν πολλοί οπαδοί που είναι ηλικιωμένοι ή και απομονωμένοι και αυτό τους δίνει ώθηση για να περάσουν την όλη κατάσταση»

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

Read previous post:
Συγκροτείται τριμερής επιτροπή για την προετοιμασία του προγράμματος εθελούσιων επιστροφών

Τριμερής επιτροπή συγκροτείται για την προετοιμασία του προσωρινού μηχανισμού εθελούσιων επιστροφών μεταναστών στις πατρίδες τους.

Close