Κόμμα: Ομάς ανθρώπων, ειδότων ν’ αναγιγνώσκωσι και ν’ αρθρογραφώσιν εχόντων χείρας και πόδας υγιείς, αλλά μισούντων πάσαν εργασίαν, οίτινες ενούμενοι υπό ένα οιονδήποτε αρχηγόν, ζητούσι να αναβιβάσωσιν αυτόν δια παντός μέσου εις την έδραν πρωθυπουργού, ίνα παρέχη αυτοίς τα μέσα να ζώσι χωρίς να σκάπτωσι. Εμμανουήλ Ροΐδης, 1836-1904, Έλληνας συγγραφέας

Βαζαίος: «Το χάλκινο στη μικτή με… ξεσήκωσε για τα 200μ. πεταλούδα»

8 Δεκεμβρίου, 2019

Ακόμη και οι δημοσιογράφοι του γραφείου Τύπου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 25άρας πισίνας, που ολοκληρώθηκε στη Γλασκώβη, έπρεπε να… κυνηγάνε τον Ανδρέα Βαζαίο για τις καθιερωμένες δηλώσεις των νικητών μετά τους τελικούς. Μετά την κούρσα στα 100μ. μικτή ατομική, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, προσπέρασε στα γρήγορα τη μικτή ζώνη, αφού είχε λιγότερο από μισή ώρα να ετοιμαστεί για τον τελικό των 200μ. πεταλούδα. Κολύμπησε, νίκησε και μετά… μίλησε!

«Είναι μέρος της στρατηγικής μου να κολυμπάω με αυτό τον τρόπο τα 200μ., να κάνω το τελευταίο 50άρι με τη μέγιστη ταχύτητα», είπε αρχικά ο δις πρωταθλητής Ευρώπης, εξηγώντας πώς, ενώ ήταν όγδοος στο πρώτο 50άρι και τρίτος στα 150μ., τελικά τερμάτισε με διαφορά άνω του ενός δευτερολέπτου από τον δεύτερο.

Read previous post:
Ισόπαλοι από την άσπρη βούλα στον Βόλο

Παναθηναϊκός και Βόλος έμειναν στο 1-1 για την 13η αγωνιστική της Super League. Οι δύο ομάδες σκόραραν από το σημείο...

Close