Τα χρήματα είναι καλύτερα από τη φτώχεια έστω και μόνο για οικονομικούς λόγους ~ Woody Allen

Βαζαίος: «Ήθελα να κάνω ρεκόρ Ευρώπης»

6 Δεκεμβρίου, 2019

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Ανδρέας Βαζαίος, μετά τον ιστορικό του θρίαμβο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της Γλασκώβης.

Ο 25χρονος κολυμβητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. μικτή ατομική, έγινε ο πρώτος Έλληνας που αναδεικνύεται πρωταθλητής Ευρώπης στη μικρή πισίνα, ενώ παράλληλα κατέρριψε το ευρωπαϊκό ρεκόρ του μεγάλου Λάζλο Τσεχ, πετυχαίνοντας χρόνο 1:50.85. Αυτό το τελευταίο επίτευγμα προκάλεσε μεγάλη αίσθηση, ο ίδιος όμως δεν έκρυψε στις δηλώσεις του ότι το περίμενε, ή τέλος πάντων ότι το είχε θέσει ως στόχο.

“ Ήθελα να κάνω το ρεκόρ Ευρώπης κι έτσι τώρα είμαι ενθουσιασμένος. Ήταν πολύ δύσκολο και ήθελα πραγματικά να κερδίσω. Το μετάλλιο αυτό αντιπροσωπεύει όλη τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή μου, που τώρα απέδωσαν καρπούς. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους προπονητές μου, που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μου”, δήλωσε ο Ανδρέας Βαζαίος.

Read previous post:
COP25 – Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο. Ο κόσμος υποφέρει και πεθαίνει λόγω της κατάστασης κλιματικής έκτακτης ανάγκης»

"Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο" γιατί "ο κόσμος υποφέρει και πεθαίνει λόγω της κατάστασης κλιματικής έκτακτης ανάγκης", δήλωσε η νεαρή...

Close