Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι σταματούν να μαθαίνουν, είναι ότι γίνονται όλο και πιο απρόθυμοι να ρισκάρουν μια αποτυχία. John W. Gardner, 1912-2002, Αμερικανός πολιτικός

“Αυτή η γενιά είναι ατρόμητη και όλοι έχουν φωνή” ανέφερε το μοντέλο Τζόρνταν Νταν

4 Οκτωβρίου, 2019

Το μοντέλο Τζόρνταν Νταν μίλησε για τον ρατσισμό που έχει βιώσει στη βιομηχανία της μόδας, τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και για τον γιο της σε μία νέα συνέντευξη.

Η Τζόρνταν Νταν ήταν το πρώτο μαύρο μοντέλο που βάδισε στην πασαρέλα στην επίδειξη μόδας του οίκου Prada στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο το 2008.

Το μοντέλο με καταγωγή από την Τζαμάικα, τη Γρενάδα και τη Συρία και έδρα τη Βρετανία μίλησε στη βρετανική Vogue για τη 12ετή καριέρα της στον χώρο της μόδας.

Τον Φεβρουάριο του 2008 και ενώ εργαζόταν μόλις δύο χρόνια ως επαγγελματίας μοντέλο, η Νταν είπε: “ Το Λονδίνο δεν είναι μία λευκή πόλη, γιατί τότε οι επιδείξεις μόδας είναι τόσο λευκές;” Συνέχισε να εκφράζεται ανοιχτά για το θέμα σε όλη την καριέρα της

“Απλά έλεγα ό,τι είχα στο μυαλό μου” είπε στο Vogue. “Άρχισα να αισθάνομαι μοναχική φωνή γιατί ένιωθα ότι μιλούσα ανοιχτά και οι συνάδελφοί μου ήταν σιωπηλοί” τόνισε.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Ο Ματ Ντέιμον απέρριψε ρόλο με αστρονομική αμοιβή στο “Avatar”

  Ο Ματ Ντέιμον απέρριψε έναν από τους πιο επικερδείς ρόλους όλων των εποχών.

Close