Όποτε στερούμε τις ελευθερίες από αυτούς που μισούμε, ανοίγουμε το δρόμο για να χάσουν τις ελευθερίες τους αυτοί που αγαπάμε. - Wendell Willkie, 1892-1944, Αμερικανός πολιτικός

Αυστηροποίηση των ελέγχων και ενδυνάμωση του ελεγκτικού μηχανισμού προανήγγειλε ο Μ. Βορίδης

10 Σεπτεμβρίου, 2019

Αυστηροποίηση των ελέγχων και ενδυνάμωση του ελεγκτικού μηχανισμού προανήγγειλε ο υπουργός αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ξηρών Καρπών. Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του συνδέσμου γνωστοποίησαν στον κ. Βορίδη τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να προχωρήσουν στη δημιουργία διεπαγγελματικής οργάνωσης.

Νωρίτερα, ο αρμόδιος υπουργός συναντήθηκε με εκπροσώπους του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πολλαπλασιαστικού Υλικού (ΣΕΠΥ), οι οποίοι υπογράμμισαν την ανάγκη να παταχθεί η παράνομη εμπορία απιστοποίητου πολλαπλασιαστικού υλικού.

Ο κ. Βορίδης από τη μεριά του, κατέστησε σαφές ότι θα εξετάσει σοβαρά την επανασύσταση της ομάδας εργασίας για την ολοκλήρωση της κατάρτισης προδιαγραφών για τη δημιουργία συστήματος παρακολούθησης και ελέγχου της παραγωγής, πιστοποίησης και διακίνησης των σπόρων σποράς.

Read previous post:
Ξεκινάει η λειτουργία της Ελληνικής Ακαδημίας Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας

«Το κράτος οφείλει να έχει συνέχεια.

Close