Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις αν μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον είναι να τον εμπιστευτείς. Ernest Hemingway, 1899-1961, Αμερικανός συγγραφέας, Νόμπελ 1954

AstraZeneca: Επίσημος Χορηγός στο 11ο Greece Race for the Cure με το μήνυμα «Εσύ… ενημερώθηκες για τον γονιδιακό έλεγχο;»

11 Σεπτεμβρίου, 2019

 H AstraZeneca, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στηρίζει ενεργά το έργο που επιτελεί ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», συμμετέχοντας ως Επίσημος Χορηγός στη διοργάνωση του Greece Race for the Cure ® 2019 ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Το 11ο Greece Race for the Cure ® θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019, με σημείο εκκίνησης το Ζάππειο.

Η συμμετοχή της AstraZeneca στον αγώνα αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον και την ευαισθησία μας για την ενημέρωση του κοινού για τη σημασία του γονιδιακού ελέγχου για γυναίκες με καρκίνο μαστού και ωοθηκών. Σε αυτό το πλαίσιο, το μήνυμα της AstraZeneca στη φετινή διοργάνωση θα είναι η ηχηρή ερώτηση «Εσύ… ενημερώθηκες για τον γονιδιακό έλεγχο;».

Το περίπτερο της εταιρείας θα λειτουργήσει ως σημείο συνάντησης της ομάδας της AstraZeneca που θα τρέξει στον αγώνα, καθώς και ως κέντρο πληροφόρησης του κοινού, ενώ παράλληλα οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ενδιαφέρουσες δράσεις στο χώρο του περιπτέρου. 

Τρέχουμε μαζί, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας κατά του καρκίνου! Διαδίδουμε τη σημασία του γονιδιακού ελέγχου!

«Εσύ… ενημερώθηκες για τον γονιδιακό έλεγχο;»

Read previous post:
Συνάντηση του προέδρου της ομοσπονδίας μοντέρνου πεντάθλου με τον Λ. Αυγενάκη

    Τα προβλήματα της ΕΟΜοΠ και των αθλημάτων που βρίσκονται υπό τη «σκέπη» της ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης...

Close