Η ιστορία καταδεικνύει ότι ο καπιταλισμός είναι αναγκαία συνθήκη για την πολιτική ελευθερία. Δεν είναι όμως και ικανή συνθήκη - Milton Friedman

«Ασημένια» στο Μαϊάμι η Καραχάλιου

25 Ιανουαρίου, 2020

Το ασημένιο μετάλλιο στο World Cup Series 2020 στο Μαϊάμι κατέκτησε η Βασιλεία Καραχάλιου στα Laser radial. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν για ακόμη φορά απολαυστική και έδειξε ότι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο. Η δεύτερη θέση ενδεχομένως να «αδικεί» την υπερπροσπάθειά της, καθώς στο σύνολο των διαδρομών ήταν καλύτερη. Μαλιστα στις 4 κούρσες από τις 7 ήταν πρώτη. Στην medal race, όμως, έμεινε λίγο πίσω και αυτό της στέρησε το χρυσό μετάλλιο. 

Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Ρεϊνεκέ (ΗΠΑ) με 24 βαθμούς ποινής, ενώ η Καραχάλιου είχε 30. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Κούμαναν (Ινδία) με 33 βαθμούς ποινής. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και η Αναστασία Φακίδη, όπου κατέλαβε την 5η θέση με 40 βαθμούς ποινής. 

Read previous post:
Μεγάλο «πράσινο» διπλό στη Λάρισα

Το... τρένο του -εξαιρετικού κι άκρως αποτελεσματικού τις τελευταίες εβδομάδες- Παναθηναϊκού δεν σταμάτησε ούτε στη Λάρισα.

Close