Άρθουρ Σοπενχάουερ, 1788-1860, Γερμανός φιλόσοφος

«Ασφαλείς Ολυμπιακοί Αγώνες»

25 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, Γιοχασίντε Σούγκα αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Παρασκευή (25/9) κατά τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, πως η χώρα του είναι αποφασισμένη να φιλοξενήσει κανονικά το καλοκαίρι του 2021 τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που αναβλήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανέφερε ένα μέρος της ομιλίας του που δόθηκε στον Τύπο.

«Το καλοκαίρι του επόμενου έτους η Ιαπωνία είναι αποφασισμένη να φιλοξενήσει τους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ως μία μεγάλη απόδειξη ότι η ανθρωπότητα μπορεί να νικήσει την πανδημία» θα είναι το ηχογραφημένο μήνυμα του Σούγκα, σύμφωνα με το προσχέδιο που δόθηκε από το υπουργείο εξωτερικών της Ιαπωνίας.

Και συμπληρώνει στο πρώτο του μήνυμα προς τα Ηνωμένα Έθνη, ως νέος πρωθυπουργός της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου: «Θα συνεχίσω να προσπαθώ για να σας καλωσορίσω σε Αγώνες που θα είναι ασφαλείς».

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Ιταλία: 1.912 νέα κρούσματα κορονοϊού, ο υψηλότερος αριθμός από το τέλος του lockdown

Σήμερα στην Ιταλία καταγράφηκαν 1.912 κρούσματα κορονοϊου, ο υψηλότερος αριθμός από το τέλος του lockdown, την περασμένη 'Ανοιξη.

Close