Ένα μεγάλο εισόδημα είναι η καλύτερη συνταγή για την ευτυχία που έχω ακούσει - Jane Austen

“Ας μην περιμένει αδίκως” αναφέρει ο περιφ. Β. Αιγαίου, Κ. Μουτζούρης, για τη συνάντηση με τον Ν. Μηταράκη

19 Φεβρουαρίου, 2020

«Ας μην περιμένει αδίκως» διεμήνυσε πριν από λίγο στον υπουργό Mετανάστευσης και Aσύλου Νότη Μηταράκη, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, ματαιώνοντας έτσι τη συνάντησή του και των άλλων αυτοδιοικητικών του Β. Αιγαίου, με τον υπουργό.
Ο περιφερειάρχης υποστηρίζει ότι η συμφωνία υπήρξε ώστε οι δύο πλευρές να επιστρέψουν σε διαπραγμάτευση σε μηδενική βάση για τις δομές στα νησιά. Ενώ το υπουργείο υποστηρίζει ότι η συνάντηση, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, επρόκειτο να γίνει προκειμένου οι οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης να υποδείξουν θέσεις για αυτές τοις δομές με τις οποίες συμφωνούν.
Ο κ. Μουτζούρης στην ανάρτηση του αναφέρει: 
«Την Δευτέρα το πρωί συμφωνήθηκε σε δημόσια εκπομπή να “ παγώσουν” τα μέτρα επιτάξεως εκτάσεων και νομοθετικού περιεχομένου έως την επόμενη εβδομάδα και να ξαναγίνει διάλογος από ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ. Τώρα το υπουργείο ισχυρίζεται, ότι το μόνο που αναμένει είναι “ υπόδειξη θέσεων για τις νέες δομές”. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ. Πρόκειται για εν συνεχεία αλλαγή στάσεως της.
Ας μην περιμένει αδίκως!».
 

Read previous post:
Η ταχυδρομική ιστορία της πόλης μέσα από τεκμήρια της συλλογής Γ.Θωμαρέη, σε έκθεση του ΜΙΕΤ

  Δυο σπάνιες επιστολές του 1481 και του 1482, που φέρεται να εστάλησαν από τη Θεσσαλονίκη στη Βενετία, συμπεριλαμβάνονται στην έκθεση...

Close