Οι πρωτοποριακοί οργανισμοί δεν σπαταλούν χρόνο ούτε δυνάμεις για να υπερασπιστούν το χθες. Peter Drucker, 1909-2005, Αυστριακός γκουρού του management

Αρχίζουν από τις 21 Αυγούστου τα «Μερκούρεια» στον δήμο Νεάπολης – Συκεών

13 Αύγουστος, 2019

Εικοσιπέντε χρόνια ζωής και προσφοράς στον πολιτισμό, την παιδεία και την καλλιτεχνική αποκέντρωση συμπληρώνουν φέτος τα «Μερκούρεια 2019» στον Δήμο Νεάπολης – Συκεών, στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο του θεσμού, ΔΗΠΕΘΕ της χώρας μαζί με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ) και τις δημοτικές σκηνές Νεάπολης – Συκεών θα παρουσιάσουν αξιόλογες και ιδιαίτερα σημαντικές παραστάσεις από την Τετάρτη 21 έως την Πέμπτη 29 Αυγούστου, στο ανοιχτό θέατρο Συκεών «Μάνος Κατράκης».

Συνολικά θα δοθούν επτά θεατρικές παραστάσεις από ισάριθμες θεατρικές σκηνές. Πρεμιέρα θα κάνει η παράσταση «Φαύστα» του Μποστ (21/8 Θεατρικό Εργαστήρι «Θεσπίς»).

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ακολουθήσουν: «Το Χώμα Βάφτηκε Κόκκινο» του Νίκου Φώσκολου (22/8 ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας), «Μαμά! Το Δωμάτιο των Θαυμάτων» (23/8 ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων), «Το τάβλι» (24/8 ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης), «Μιστέρο Μπούφο» του Ντάριο Φο (25/8 ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας), «Επταπύργιο – Ένας αιώνας σε μια μέρα 1899-1989» (28/8 Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος) και «Ράφτης κυριών» (29/8 Κεντρική Σκηνή Δήμου Νεάπολης Συκεών – Θεατρικά Εργαστήρια «Μελίνα Μερκούρη»).

Read previous post:
WSJ: Οι ελληνικές μετοχές οδεύουν προς την καλύτερη επίδοση εδώ και 20 χρόνια

Οι ελληνικές μετοχές οδεύουν προς την καλύτερη χρονιά τους εδώ και δύο δεκαετίες εν μέσω αισιοδοξίας των επενδυτών ότι η...

Close