Όταν κάτι είναι αυτονόητο, γίνεται ακόμα πιο αυτονόητο όταν το λέμε - Charles Maurice de Talleyrand

Άρχισε η περιοδεία των μασκότ στην Ευρώπη

19 Φεβρουαρίου, 2020

Οι μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, άρχισαν σήμερα από το αεροδρόμιο Haneda της ιαπωνικής πρωτεύουσας, μια διαφημιστική περιοδεία στην Ευρώπη, περνώντας από έξι ευρωπαϊκές πόλεις ανάμεσά τους και την Αθήνα. 

    Γνωστές ως Miraitowa and Someity, έχοντας υπερδυνάμεις και δυνατότητα… τηλεμεταφοράς μεταξύ ψηφιακού κόσμου και πραγματικότητας και με σύνθημα «Make the Beat», θα επισκεφθούν την Βαρκελώνη, το Παρίσι, την Βόννη, την Αθήνα, το Λονδίνο και την Λωζάνη, από σήμερα έως τα τέλη Απριλίου.

    Η μασκότ των Ολυμπιακών Αγώνων (24/7-9/8), Miraitowa είναι μπλε και άσπρη και το όνομά της συνδυάζει τις ιαπωνικές λέξεις «Mirai» και «towa», που σημαίνουν αιωνιότητα.
 
    Η μασκότ των Παραολυμπιακών Αγώνων (25/8-6/9) Someity, είναι ροζ και άσπρη και πήρε το όνομά της από μία ποικιλία κερασιάς. Πρόκειται για υψηλής τεχνολογίας ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη.

Read previous post:
ΗΠΑ: Ο Μ. Μπλούμπεργκ θα συμμετάσχει πρώτη φορά στο ντιμπέιτ των Δημοκρατικών

Με τη δημοτικότητά του να σημειώνει εντυπωσιακή άνοδο ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Μάικλ Μπλούμπεργκ, υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών για...

Close