Κάθε αλήθεια περνάει από τρία στάδια. Πρώτα γελοιοποιείται. Μετά βρίσκει σφοδρή αντίθεση. Και στο τέλος θεωρείται αυτονόητη. Arthur Schopenhauer, 1788-1860, Γερμανός φιλόσοφος

Άρχισε η διαδικασία ανάδειξης του καλύτερου αυτοκίνητου για το 2019

16 Νοέμβριος, 2018

Το Best Car 2019, ο θεσμός ανάδειξης του καλύτερου αυτοκινήτου της χρονιάς για την ελληνική αγορά, ξεκίνησε και η ψηφοφορία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Κατά την πρώτη φάση της διαδικασίας ανάδειξης, περίπου 60.000 και πλέον συμμετέχοντες στις ψηφοφορίες των 2 τελευταίων ετών, γίνονται οι «εκλέκτορες» που καλούνται να επιλέξουν τα 15 δημοφιλέστερα, μεταξύ των περίπου 40 νέων μοντέλων αυτοκινήτων που κυκλοφόρησαν μέσα στην χρονιά στην ελληνική αγορά.

Στη δεύτερη φάση που διαρκεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018, όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ψηφίσουν το αυτοκίνητο που θεωρούν ως πιο αξιόλογο, σε κάθε μία από τις 15 διαφορετικές κατηγορίες κατάταξης των νέων μοντέλων.

Η ψηφοφορία διεξάγεται με δύο τρόπους: On line, μέσω της ειδικής ιστοσελίδας του Best Car 2019, ή με τη συμπλήρωση ειδικού εντύπου που διανεμήθηκε στους επισκέπτες της έκθεσης αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018».

Οι συμμετέχοντες στην ψηφοφορία λαμβάνουν αυτόματα μέρος στο σχετικό διαγωνισμό, για να κερδίσουν μία σειρά από δώρα μεταξύ των οποίων, 4 αυτοκίνητα για χρήση 6 μηνών με όλα τα λειτουργικά τους έξοδα πληρωμένα, αξεσουάρ αυτοκινήτου, ασφαλιστικές υπηρεσίες κ.α.

Ο διαγωνισμός Best Car, έχει γίνει πλέον θεσμός στην Ελλάδα αφού συγκεντρώνει δεκάδες χιλιάδες ψήφους, για την ανάδειξη του καλύτερου αυτοκινήτου της χρονιάς. Τη διοργάνωση του Best Car, που φέτος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, επιμελείται το περιοδικό Auto Τρίτη. Τον θεσμό υποστηρίζουν έμπρακτα κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες και φορείς όπως οι: Coral Gas, Petronas, Hertz Autohellas καθώς και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

 

Τα τελικά αποτελέσματα για το Best Car 2019 θα ανακοινωθούν 14 Ιανουαρίου 2019, σε ειδική εκδήλωση, παρουσία κορυφαίων στελεχών της αγοράς αυτοκινήτου και εκπροσώπων θεσμικών φορέων. Στην ίδια εκδήλωση θα αναδειχθούν live και οι νικητές των δώρων μεταξύ όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μέσω live streaming, την ανάδειξη του καλύτερου αυτοκινήτου της χρονιάς.

Read previous post:
O «σκορπιός» στις επτά πιο όμορφες πίστες της Ευρώπης

Το τελευταίο εξάμηνο τα Abarth Days 2018 έφεραν κοντά περισσότερες από 4.000 οπαδούς του «σκορπιού».

Close