Η κοινωνία είναι ένα κύμα. Το κύμα προχωράει μπροστά, αλλά το νερό από το οποίο αποτελείται, όχι. - Ralph Waldo Emerson  (1803-1884), Αμερικανός φιλόσοφος

Αρθροσκόπηση για Ιμπραΐμοβιτς, επιστροφή σε 2 μήνες

19 Ιουνίου, 2021

Η Μίλαν ανακοίνωσε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση και ο εκτιμώμενος χρόνος της επιστροφής του οκτώ εβδομάδες.

Ο τραυματισμός είχε αναγκάσει τον 39χρονο άσο να χάσει το Euro 2020 με την Εθνική Σουηδίας και υπήρχαν φόβοι ότι θα χρειαζόταν σοβαρότερη χειρουργική επέμβαση, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποκλείονταν από τις πρώτες εβδομάδες της νέας περιόδου (2021-22).

«Η Μίλαν ανακοινώνει ότι σήμερα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπέστη σε επιτυχή αρθροσκοπική πλύση στο αριστερό γόνατό του, στο Διεθνές Νοσοκομείο Σαλβαντόρ Μούντι στη Ρώμη», πληροφορεί η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου.

«Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε από τους χειρουργούς Βόλκερ Μούσαλ και Φαμπρίτσιο Μαργκεριτίνι, εποπτεύθηκε από τον ιατρικό διευθυντή της Μίλαν, γιατρό Στέφανο Ματσόνι και τον ορθοπεδικό σύμβουλο του συλλόγου, Ρομπέρτο Ποτσόνι. Ο Ζλάταν τα πάει καλά και θα ξεκινήσει αμέσως την αποκατάστασή του.»

Σύμφωνα με το Sky Sport Italia, η διαδικασία αποκατάστασης θα απαιτήσει τέσσερις εβδομάδες πριν ο Σουηδός μπορέσει να συνεχίσει να τρέχει, ενώ αναμένεται να είναι διαθέσιμος για να παίξει μετά από οκτώ εβδομάδες.

Ο «Ίμπρα» θα γίνει 40 ετών τον Οκτώβριο και μόλις υπέγραψε νέο συμβόλαιο με το Μίλαν, έως τον Ιούνιο του 2022. Την απελθούσα περίοδο έκανε 27 συμμετοχές με τους «ροσονέρι», σημειώνοντας 17 γκολ και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΣ