Ο άνθρωπος από τη φύση του συμπεριφέρεται με ξιπασιά απέναντι σ' αυτούς που τον κολακεύουν και με σεβασμό προς εκείνους που δεν υποκλίνονται. - Θουκυδίδης, 5ος αιώνας π.Χ., Αθηναίος ιστορικός

Άρθρο Π. Γερουλάνου για μια Αθήνα φιλική σε όλους

19 Φεβρουάριος, 2019

Στο σχέδιο του «για μια Αθήνα φιλική σε όλους μας» αναφέρεται σε άρθρο του στο «ΑΙΡΕΤΟΣ», ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος. 
Σύμφωνα με τον κ. Γερουλάνο «το μεγάλο μερίδιο ευθύνης το έχει η ίδια η πολιτεία, οι δημόσιες υπηρεσίες και ο δήμος. Στα μηχανάκια που παρκάρουν στα πεζοδρόμια, προστίθενται τα κακοσχεδιασμένα παρτέρια, οι κολώνες που συχνά έχουν τεθεί σε αχρηστία αλλά κανείς δεν αφαιρεί, οι κάδοι ανακύκλωσης που τοποθετούνται σε διαβάσεις πεζών, τα πεζοδρόμια που είναι συχνά στενά, ξεχαρβαλωμένα, επικίνδυνα».
Κατά τον ίδιο το πρώτο βήμα που πρέπει να γίνει είναι «ένα πρόγραμμα για την αναβάθμιση των πεζοδρομίων», το δεύτερο «δημιουργία 10 χιλιάδων επιπλέον θέσεων στάθμευσης για μηχανάκια και ποδήλατα», τρίτον «ο δήμος οφείλει να δίνει το καλό παράδειγμα, τηρώντας τους κανόνες προσβασιμότητας σε κάθε παρέμβαση στο αστικό τοπίο και στις δημοτικές υπηρεσίες και αφαιρώντας τα εμπόδια που ο ίδιος βάζει στον δρόμο και τέταρτον «συντονισμός των υπηρεσιών του δήμου».
 

Read previous post:
Ρατσιστική επίθεση στον Μπαπέ: «Η επίθεση στον Κιλιάν, είναι επίθεση στην Γαλλία»

    Δίχως αμφιβολία, στα 20 του χρόνια ο Κιλιάν Μπαπέ, αποτελεί σήμερα μία από τις εξαιρετικές  αθλητικές εικόνες της Γαλλίας,...

Close