Όταν η κοινωνία είναι ανήμπορη να δημιουργήσει κράτος, τότε το κράτος πρέπει να δημιουργήσει κοινωνία. Charles Maurice de Talleyrand, 1754-1838, Γάλλος Υπουργός Εξωτερικών

Άρση του περιορισμού των μετακινήσεων προς τις γειτονικές χώρες, ζητά ο ΣΕΠΕΕ

Να αρθεί άμεσα ο περιορισμός που ισχύει στις μετακινήσεις των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στις γειτονικές χώρες, όπως Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία και Ρουμανία, ζητά με επιστολή του προς τα αρμόδια στελέχη της κυβέρνησης ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδας (ΣΕΠΕΕ).

Ο περιορισμός αποφασίστηκε στο πλαίσιο των μέτρων που ελήφθησαν για την αποφυγή διάδοσης της πανδημίας του κορονοϊού και η επιστολή του ΣΕΠΕΕ απευθύνεται στους υπουργούς Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό, Χρήστο-Γεώργιο Σκέρτσο.

«Με δεδομένο ότι έχουν πλέον αρθεί οι περισσότεροι περιορισμοί στην χώρα μας, η δυνατότητα ελεύθερης μετακίνησης των Ελλήνων επιχειρηματιών και των στελεχών τους στις γειτονικές χώρες, χωρίς την επιβολή καραντίνας, κρίνεται επιβεβλημένη για την ομαλή επάνοδο της λειτουργίας των ελληνικών επιχειρήσεων, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι καθαρά εξαγωγικές», επισημαίνει στην επιστολή του ο ΣΕΠΕΕ.

Read previous post:
Αξεσουάρ εργασίας που προειδοποιούν για αποστάσεις ασφαλείας

Τη διάθεση και στην Ελλάδα «αξεσουάρ εργασίας» της νέας τεχνολογικής τάσης που δημιουργήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και ανταποκρίνεται...

Close