Η Ιστορία μας διδάσκει ότι οι άνθρωποι και τα έθνη συμπεριφέρονται με σύνεση μόνο όταν έχουν εξαντλήσει κάθε άλλη εναλλακτική λύση - Abba Eban

Άρση του ban, πανέτοιμος για μεταγραφές ο Άρης

31 Ιουλίου, 2020

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι οι ενέργειες για την άρση των δύο ban είχαν σήμερα αίσιο τέλος. Και με τη… σφραγίδα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FIFA).
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των “κίτρινων”, “κατόπιν αλληλογραφίας με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, η ΠΑΕ Άρης έχει -ξανά- από σήμερα το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών, γεγονός που ανοίγει το δρόμο, ώστε να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
Η ΠΑΕ Άρης θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας, κ. Αγησίλαο Τουμαζάτο, που εργάστηκε νυχθημερόν το τελευταίο διάστημα για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα, αλλά και τον νομικό μας, κ. Κωνσταντίνο Ζέμπερη, που έφερε σε πέρας μια δύσκολη αποστολή με απόλυτη επιτυχία.
Συνεχίζουμε ΑΚΟΜΗ πιο δυνατά!”. 
Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται συνέντευξη Τύπου του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος αφενός θα κάνει εκτενή αναφορά στην άρση της τιμωρίας αφετέρου είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει τις πρώτες μεταγραφές ενόψει της επόμενης σεζόν!

 

Κ. Βρουλής

 

Read previous post:
Covid-19: 673.909 θάνατοι, περισσότερα από 17.352.910 κρούσματα στον κόσμο

Η πανδημία του νέου κορονοϊού έχει προκαλέσει τουλάχιστον 673.

Close