Το πιο θλιβερό στη ζωή αυτή τη στιγμή είναι ότι η επιστήμη συγκεντρώνει γνώση πολύ πιο γρήγορα από ό,τι η κοινωνία αποκτά σοφία - Ισαάκ Ασίμοφ (1920-1992, Αμερικανός συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας)

Άρση του ban, πανέτοιμος για μεταγραφές ο Άρης

31 Ιουλίου, 2020

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι οι ενέργειες για την άρση των δύο ban είχαν σήμερα αίσιο τέλος. Και με τη… σφραγίδα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FIFA).
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των “κίτρινων”, “κατόπιν αλληλογραφίας με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, η ΠΑΕ Άρης έχει -ξανά- από σήμερα το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών, γεγονός που ανοίγει το δρόμο, ώστε να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.
Η ΠΑΕ Άρης θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας, κ. Αγησίλαο Τουμαζάτο, που εργάστηκε νυχθημερόν το τελευταίο διάστημα για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα, αλλά και τον νομικό μας, κ. Κωνσταντίνο Ζέμπερη, που έφερε σε πέρας μια δύσκολη αποστολή με απόλυτη επιτυχία.
Συνεχίζουμε ΑΚΟΜΗ πιο δυνατά!”. 
Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται συνέντευξη Τύπου του διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος αφενός θα κάνει εκτενή αναφορά στην άρση της τιμωρίας αφετέρου είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει τις πρώτες μεταγραφές ενόψει της επόμενης σεζόν!

 

Κ. Βρουλής

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Ενημέρωση των κατοίκων του Σουφλίου για ψεκασμό στις 3/8

Επίγειος ψεκασμός υπέρμικρου όγκου (ULV), θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 3 Αυγούστου, στο περιαστικό περιβάλλον της πόλης Σουφλίου, στο πλαίσιο του...

Close