Οι εταιρείες ανησυχούν υπερβολικά για το κόστος να κάνουν κάτι. Αυτό που πρέπει να τους ανησυχεί είναι το κόστος να μην το κάνουν. Philip Kotler, 1931-, Αμερικανός γκουρού του Μάρκετινγκ

Αρνείται ο ΠΑΟΚ οποιαδήποτε σχέση με την Ξάνθη

12 Δεκεμβρίου, 2019

«Καμιά άμεση ή έμμεση σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη δεν έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο μεγαλομέτοχος της Ιβάν Σαββίδης. Και ούτε επηρεάζει συνεπώς ή ασκεί επιρροή στην συγκεκριμένη και σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα». Αυτό δήλωσε μετά την σύσκεψη των εκπροσώπων των ΠΑΕ στην σημερινή συνεδρίαση της Super League ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης συμπληρώνοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι αντίθετος σε ότι είναι ενάντια στο νόμο.
Συνεχίζοντας τόνισε: «Οποιαδήποτε αλλαγή στους νόμους και στους κανονισμούς θα πρέπει να αξιολογηθεί από τον ιδιοκτήτη και το νομικό επιτελείο πριν πάρουμε θέση. Τώρα συζητείται ο νέος αθλητικός νόμος και είναι ευκαιρία να μπουν ακόμη αυστηρότερες ποινές σχετικά με την πολυιδιοκτησία. Από πού θεωρείτε ως θέσφατο ότι η καταγγελία του Ολυμπιακού θα γίνει δεκτή; Υπάρχει μία επιτροπή που βάσει νόμου εξετάζει μία καταγγελία και πλέον υπάρχει εκκρεμοδικία. Δεν μπορεί η Λίγκα να υποκαταστήσει την ΕΕΑ, είναι σαφές, άλλωστε εκεί προσέφυγε και ο Ολυμπιακός. Γνώση της καταγγελίας έχουμε μόνο μέσω των ΜΜΕ αφού ακόμη δεν παραλάβαμε τη δικογραφία…”

Read previous post:
Το Κογκρέσο υιοθέτησε το ν/σ αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων

Το αμερικανικό Κογκρέσο υιοθέτησε το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων

Close