Ο πόλεμος δεν μπορεί να φέρει πραγματικά οικονομική ανάπτυξη (όχι άμεσα τουλάχιστον) δεδομένου ότι αύξηση του πλούτου ποτέ δεν μπορεί να προέλθει από καταστροφή αγαθών. Ludwig von Mises, 1881-1973, Ιταλός οικονομολόγος

Άρης-Τερζής: «Στεναχωρημένοι στο φινάλε»

22 Σεπτεμβρίου, 2019

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση, στεναχωρημένος από το τελικό 2-2, εμφανίστηκε ο Απόστολος Τερζής μετά τη λήξη του ντέρμπι της Τούμπας. «Να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου για το πάθος και τη δύναμη. Ήμασταν προσηλωμένοι στο αρχικο πλάνο από την αρχή μέχρι το τέλος. Διαβάσαμε τον ΠΑΟΚ, προσπαθήσαμε να του κόψουμε την ανάπτυξη, από την άμυνα. Κυρίως τις εσωτερικές στα δικά μας τα χαφ, αλλά και τις κάθετες στα δοκάρια. Το κάναμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ήμασταν πειθαρχημένοι και τους αξίζουν συγχαρητήρια», είπε αρχικά για την εικόνα του αγώνα ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη.

Και προσέθεσε χαρακτηριστικά: «Το γκολ που δεχόμαστε είναι μισό λεπτό πριν τελειώσει το ματς. Είναι λογικό σε αυτή την ισοπαλία να είμαστε εμείς στεναχωρημένοι».

Όσο για το ενδεχόμενο να παραμείνει στον πάγκο του Άρη, ως μόνιμος διάδοχος του Σάββα Παντελίδη, ο Απόστολος Τερζής ξεκαθάρισε: «Είχα μιλήσει μετά το ματς με τον Βόλο με τον πρόεδρο (σ.σ. Θοδωρή Καρυπίδη) και τον Άγγελο (σ.σ. Χαριστέα, διευθυντή του αθλητικού τμήματος). Η ομάδα ψάχνει προπονητή. Εγώ είχα ενημερωθεί να είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ».

Read previous post:
Αλ. Χαρίτσης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει ένα συνεκτικό και ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη»

"Ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει ένα συνεκτικό και ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη, για όλες και όλους, με κανόνες και σεβασμό των...

Close