Ένα σύστημα δεν μπορεί να είναι συνεπές και πλήρες. Ένα σύστημα μπορεί να είναι είτε πλήρες και ασυνεπές είτε συνεπές και ελλιπές - Kurt Godel, Τσέχος Μαθηματικός

Άρης:Επίσημα τέλος ο Ερέρα

12 Νοέμβριος, 2018

Παρελθόν επίσημα από τον Αρη αποτελεί από σήμερα ο Πάκο Ερέρα. Οι διοικούντες την ΠΑΕ, με λιτή ανακοίνωση, γνωστοποίησαν τον τερματισμό, κοινή συναινέσει, όπως γνωστοποίησαν, της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό και των συνεργατών του, όσο διάστημα είχε την ευθύνη καθοδήγησης της ομάδας. 
«Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει τη λύση -κοινή συναινέσει- της συνεργασίας με τους Francisco «Paco» Herrera Lorenzo, Telmo de Andres Noval και Raul Bravo Sanfelix. Η ΠΑΕ Αρης τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα», επισημαίνεται το σχετικό κείμενο.
Διάδοχος του Ερέρα στον πάγκο των «κίτρινων» αναμένεται να είναι ο μέχρι πρότινος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης.

Read previous post:
Ιορδανία: Νεκρό το κοριτσάκι που αγνοείτο – Στους 13 οι νεκροί από τις πλημμύρες

Ένα κοριτσάκι, που αγνοείτο από τις φονικές πλημμύρες στην Ιορδανία, βρέθηκε νεκρό και οι επιχειρήσεις έρευνας έλαβαν τέλος, ανακοίνωσε σήμερα...

Close