Μόνο ένα λάθος χρειάζεται την υποστήριξη της κυβέρνησης. Η αλήθεια μπορεί να σταθεί μόνη της. - Thomas Jefferson

Αραούχο και «ανακύκλωση» ονομάτων

20 Νοέμβριος, 2018

Λίγο η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου που πλησιάζει, λίγο το διεθνές φόρουμ WYSCOUT που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Αμστερνταμ και συγκέντρωσε την «αφρόκρεμα» των ατζέντηδων, είχαν ως αποτέλεσμα την «αναζωπύρωση» της μεταγραφολογίας γύρω από την ΑΕΚ. Μόνο που αυτή περιλαμβάνει αποκλειστικά γνωστά ονόματα του πρόσφατου παρελθόντος, όπως ο Ερνάνι, ο Νέναντ Κρστιτς και ο Λουτσιάνο Νάρσινγκ, ποδοσφαιριστές δηλαδή που απασχόλησαν την Ενωση το προηγούμενο καλοκαίρι. Οσον αφορά τον Σέρχιο Αραούχο, κινητοποίηση προκάλεσε η πληροφορία ρεπόρτερ της Λας Πάλμας, ότι στο τραπέζι έχει πέσει πρόταση 5.000.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό. Στην ΑΕΚ επισήμως δεν ασχολούνται, διευκρινίζουν όμως το αυτονόητο: ότι οι σχέσεις με την οικογένεια Αραούχο και με τη Λας Πάλμας παραμένουν εξαιρετικές, συνεπώς εάν ο ποδοσφαιριστής είναι διαθέσιμος για μετακίνηση, οι πρωταθλητές Ελλάδας θα είναι οι πρώτοι που θα το μάθουν. Είτε ως μεταγραφή, είτε με τη μορφή δανεισμού, όπως οι δύο διαδοχικές θητείες του στα κίτρινα.

* «Φωτοτυπία» της χθεσινής ήταν και η σημερινή πρωινή προπόνηση, με μοναδικούς απόντες τους Οικονόμου, Κλωναρίδη. Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών, γυμνάστηκαν κανονικά και από αύριο το πρόγραμμα επανέρχεται στο απογευματινό του ωράριο. Αναμένεται κι ο Γαλανόπουλος που παίζει απόψε με την εθνική Ελπίδων. 

Read previous post:
ΓΕΔΔ: Η ενίσχυση των μηχανισμών ελέγχου στην πάταξη της διαφθοράς εδραιώνουν την εμπιστοσύνη των πολιτών προς το κράτος

Η θεσμική ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών στην πάταξη της διαφθοράς εδραιώνουν το κλίμα εμπιστοσύνης των πολιτών προς το κράτος, διαπιστώνει...

Close