Περιπέτεια είναι μια άβολη κατάσταση που την αντιμετωπίζουμε σωστά. Άβολη κατάσταση είναι μια περιπέτεια που την αντιμετωπίζουμε λάθος. - G.K. Chesterton, 1874-1936, Άγγλος συγγραφέας

Αραβικά Εμιράτα: Τέλος ο Φαν Μάρβαικ από την εθνική

5 Δεκεμβρίου, 2019

Ο Μπερτ Φαν Μάρβαικ απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από το Κύπελλο του Κόλπου.

    Τα ΗΑΕ ηττήθηκαν  με 4-2 από το Κατάρ, σε ένα παιχνίδι ομίλου όπου και οι δύο ήθελαν τη νίκη για α προχωρήσουν στους ημιτελικούς.
 
    Ο Φαν Μάρβαικ, ο οποίος οδήγησε την πατρίδα του Ολλανδία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αφρική το 2010, ανέλαβε ως προπονητής των ΗΑΕ νωρίτερα εφέτος, έχοντας προηγουμένως εξασφαλίσει στη γειτονική Σαουδική Αραβία θέση για τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία.

    Παρόμοιες προσδοκίες υπήρξαν για τον 67χρονο, όταν αντικατέστησε τον Αλμπέρτο Τζακερόνι, αλλά τα ΗΑΕ θα πρέπει να προσπαθήσουν για να φτάσουν στο Κατάρ το 2022. 
 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Μπαρτσελόνα και Φατί μαζί έως το 2022

Η Mπαρτσελόνα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον 17χρονο, Ανσού Φατί έως το 2022, με οψιόν άλλων δύο χρόνων, αυξάνοντας παράλληλα...

Close