Οι πιστωτές έχουν καλύτερη μνήμη από τους οφειλέτες - Βενιαμίν Φραγκλίνος

Απρόβλεπτο στο ταξίδι της Ρεάλ στο Σαν Σεμπαστιάν

20 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Ρεάλ Μαδρίτης αναγκάστηκε να αλλάξει το σχέδιο ταξιδιού της για το πρώτο παιχνίδι της στη La Liga αυτή τη σεζόν, μετά από πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο υδραβλικό σύστημα αεροσκάφος, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του συλλόγου.
 Οι Ισπανοί πρωταθλητές επρόκειτο να πετάξουν από τη Μαδρίτη στο Σαν Σεμπαστιάν, στη βόρεια Ισπανία, για τον αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ το απόγευμα της Κυριακής, όταν το υδραυλικό σύστημα του αεροσκάφους παρουσίασε δυσλειτουργία.
 Η ομάδα άλλαξε αεροσκάφος και πέταξε στη Βιτόρια, προτού συνεχίσει το ταξίδι με πούλμαν στο Σαν Σεμπαστιάν, το οποίο απέχει 76,5 χιλιόμετρα προς τα βόρεια.
 «Υπήρχε ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα με το αεροπλάνο, αλλά κάναμε μια διαφορετική πτήση και η ομάδα θα φτάσει στο Σαν Σεμπαστιάν σε αρκετό χρόνο πριν από την έναρξη», δήλωσε ο εκπρόσωπος.
 Η Ρεάλ Μαδρίτης επρόκειτο να φτάσει στο Σαν Σεμπαστιάν στις 3 μ.μ. (σ.σ: 4 ώρα Ελλάδας) τοπική ώρα και το παιχνίδι θα ξεκινήσει όπως είχε προγραμματιστεί στις 9 μ.μ. (22:00)

Α. Βαζογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Η Νάπολι με Μανωλά νίκησε την Πάρμα (0-2) στο πρώτο ματς με θεατές μετά την καραντίνα

H Nάπολι ξεκίνησε το πρωτάθλημα νικώντας (2-0) την Πάρμα στο «Ennio Tardini», στην πρώτη αναμέτρηση με φιλάθλους (1000), μετά την...

Close