Ο πόλεμος δεν μπορεί να φέρει πραγματικά οικονομική ανάπτυξη (όχι άμεσα τουλάχιστον) δεδομένου ότι αύξηση του πλούτου ποτέ δεν μπορεί να προέλθει από καταστροφή αγαθών. Ludwig von Mises, 1881-1973, Ιταλός οικονομολόγος

Απρέπεια του γραφείου της Κομισιόν στην Αθήνα κατά του ΑΠΕ-ΜΠΕ

24 Μάιος, 2019

Με έκπληξη είδαμε σήμερα να δημοσιεύεται σε αθηναϊκή εφημερίδα (η οποία ουδεμία ευθύνη φέρει) άρθρο του Πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζακ Κλοντ Γιούνκερ ενόψει των ευρωεκλογών.

Το ίδιο ακριβώς άρθρο όμως, είχε στείλει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ (μετά από συνεννόηση πριν από αρκετές εβδομάδες) ο εκπρόσωπος του κ. Γιουνκερ, Μαργαρίτης Σχοινάς προκειμένου να δημοσιευτεί αποκλειστικά στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων την παραμονή των ευρωεκλογών.

Άγνωστο για ποιο λόγο, το Γραφείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα αγνόησε τον κ. Σχοινά και διοχέτευσε το άρθρο του Ζακ Κλοντ Γιούνκερ και σε αθηναϊκή εφημερίδα (η οποία επαναλαμβάνουμε ουδεμία ευθύνη φέρει), αφού προφανώς και δεν γνώριζε για τη συνεννόηση του εκπροσώπου του Προέδρου της Κομισιόν με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων διαμαρτύρεται έντονα για την απρέπεια αυτή του γραφείου Αθήνας της Κομισιόν εναντίον του εθνικού πρακτορείου της Ελλάδας και φυσικά γνωστοποίησε την υπόθεση στο προεδρείο της Συμμαχίας των Ευρωπαϊκών Πρακτορείων Ειδήσεων (ΕΑΝΑ) – μέλος του οποίου είναι το ΑΠΕ ΜΠΕ.

 

 

Read previous post:
Love Story: Βίντεο-εγκατάσταση της Candice Breitz στο Φεστιβάλ Αθηνών

Ποιες ιστορίες είμαστε διατεθειμένοι να ακούσουμε; Ποιες ιστορίες μας συγκινούν; Πώς γίνεται το κοινό να δακρύζει στο σινεμά, αλλά να...

Close